Cu toate știm cât de greu este să găsim fondul de ten potrivit, nu-i așa? Indiferent că vorbim de nuanța potrivită sau de textura perfectă, alegerea fondului de ten poate să devină o problema pentru persoanele care nu știu, care sunt criteriile ce le ajută să-și aleagă produsul potrivit.

Este foarte important ca  fondul să nu hidrateze excesiv derma, pentru a nu crește strălucirea uleioasă, la fel și textura trebuie să fie cât mai ușoară pentru a nu provoca inflamații și astupaă porii. Vă prezentăm TOP cele mai bune fonduri pentru tenul gras.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Formula grijulie și blândă, se potrivește perfect pentru tenul problematic. Complexul special de ingrediente contribuie la vindecarea acneei, reduce producția de sebum, menținând în același timp nivelul necesar de umiditate. Formula fondului de ten de la Clinique oferă o acoperire medie, dar excelentă a oricărei imperfecțiuni. Produsul persistent și ușor, uniformizează și împrospătează tenul și nu provoacă iritații.

Estee Lauder Double Wear

Un fond de ten excelent, care permite realizarea unui machiaj rapid, îngrijit și de lungă durată. Textura moale a produsului permite aplicarea uniformă iar formula unică asigură o îngrijire blândă și hidratare. Nu astupă porii și nu provoacă iritații, fiind potrivit pentru tenul gras. De asemenea, rezistența produsului de până la 15 ore, oferă un aspect proaspăt pe tot parcursul zilei.

Revlon ColorStay Foundation For Oily Skin

Produsul elimină strălucirea grasă și uniformizează tonul, maschează imperfecțiunile și oferă confort, de asemenea, oferă un finisaj mat. Formula este potrivită în special pentru tenul gras, acoperă fața cu un voal ușor și subțire, ascunzând orice defect, precum: porii dilatați, roșeața, erupțiile cutanate și ridurile. Datorită texturii moale și ușoare, crema nu se observă pe față.

Vichy Dermablend 3D

Un fond mat excepțional, cu o textură densă ce uniformizează tenul și ascunde orice imperfecțiune, fără a „încărca” fața. Produsul este non-comedogen și hipoalergenic, deci este ideal nu numai pentru tenul gras, ci și pentru îngrijirea pielii sensibile. Iar ingredientele unice asigură o îngrijire eficientă epidermei.

Maybelline New York Affinitone

Fondul de ten inovator îți va face pielea perfectă și admirabilă, oferindu-i un ton uniform și natural – datorită pigmenților speciali ce se adaptează la tonul individual. Crema conține vitamine și ingrediente hrănitoare, ce îngrijesc eficient tenul gras, reducând producția de sebum, făcând pielea moale și tonifiată. Consistența nu astupă porii și nu usucă epiderma.

Indiferent de alegerea ta, folosește produse profesionale și cere sfatul unui specialist în make-up sau chiar a unui dermatolog, dacă e cazul. Tenul tău merită tot ce e mai bun în materie de îngrijire.

P.

Distribuie articolul: