2022 este anul în care visele devin realitate. De aceea, muncește, economisește și îmdeplinește-ți cel mai mare vis – pleacă în călătoriile pe care nu le vei uita niciodată.

Deși industria ospitalității a fost puternic lovită de pandemie, multe state au folosit timpul de nefuncționare pentru renovare. Astfel, au fost făcute multe schimbări pentru a oferi și mai multe oportunități turiștilor. Anul 2022 este momentul în care mulți călători se vor aventura mai departe de casă, și chiar în străinătate. 

Deci, indiferent de tipul de călătorie la care ai visat, noi o să te ajutăm cu câteva idei de locații pur și simplu de neuitat, pentru că nu doar banii sunt importanți atunci când planifici o călătorie, dar și destinația. 

Alaska

Sunt multe motive pentru a vizita Alaska, această destinație te poate cuceri din primele secunde. Vei vedea cel mai înalt munte de pe întreg teritoriul Americii de Nord – Muntele McKinley (6.194 m). Vei vedea animale care au mers pas la pas cu dinozaurii acum mai bine de 5.000 de ani – Musk Ox. Vei gusta cele mai neobișnuite și savuroase bucate.

Bahamas

Bahamas este îndrăgită pentru apele sale cristaline, plajele cu nisip fin și soarele puternic. Acolo vremea este excelentă, iar plajele – spectaculoase. O vacanță în Bahamas este întotdeauna o alegere bună, pentru că se spune că este un paradis exotic din Marea Caraibelor.

Budapesta 

Budapesta este un oraș de o frumusețe frapantă. În acest oraș parcă totul e mai diferit, mai mare, mai somptuos și mai impresionant. Arhitectura orașului este cu adevărat uluitoare. O mulțime de stiluri și culturi frumoase.

Grecia

O țară atât de diferită și de fascinantă. Aici vei găsi tot ce îți dorești: plaje cu nisip fin și apă cristalină, mâncare delicioasă, locuri de vizitat, dar și hoteluri cu cele mai înalte standarde.

Scoția 

Scoția este o țară cu peisaje uimitoare, orașe istorice și o cultură vibrantă, cu o puternică identitate proprie. Scoția i-a cucerit pe vizitatori cu o aură romantică, cu munții ei aspri, castelele izolate și sunetul cimpoiului plutind peste lacurile (lochs) ascunse în ceață. 

Ce destinație vei alege anul acesta?

Distribuie articolul: