Se spune că iubirea nu poate fi forțată și că vine exact atunci când te aștepți mai puțin! O fi adevărat sau nu, lucrurile rămân încă învăluite în mister. Cert este că astrologia nu bate pasul pe loc și au fost găsite cele trei zodii care au dificultăți mari în a-și întîlni sufletele pereche. Ești curios dacă te regăsești prin ele? Rămâi cu ochii pe noi!

  1. Vărsătorul – firi puternice, echilibrate, extrem de raționale, Vărsătorii au tendința de a-și camufla emoțiile, de a le păstra intacte în fața oamenilor din jur, ceea ce poate fi catalogat, în mod eronat, drept lipsă de empatie. Totodată, atunci când sunt într-o relație, au mai degrabă o fire pasiv – posesivă, așteptând să primească mai mult decât să ofere. De cele mai dese ori, relațiile se rup din cauză că nu există senzația de legătură. Totuși, se pare că Vărstătorii ajung să întâlnească persoana iubită, de regulă, la o vârstă mai înaintată, atunci când se egalează co-raportul așteptări – vise.
  2. Leul – posesiv prin definiție, Leul nu-și lasă teritoriul în afara controlului, ceea ce poate provoca anxietate pentru partenerii acestuia. Nu este ușor să te pui cu un dominant. În plus, sunt extrem de competitori, gata să mizeze pe câștiguri tari, chiar și când e vorba de o relație interumană. Aceste caracteristici îi îndepărtează de parteneri și le face dificilă cursa pentru iubire.
  3. Scorpionii – pot fi definiți ca „demenți ai geloziei”. Da, marele viciu al acestui semn zodiacal este că pot sufoca prin gelozie, ceea ce taie din elanul partenerilor, care se pot simți agasați, frustrați de cele văzute și simțite. În aceeași ordine de idei, Scorpionii nu-și justifică faptele și preferă să lase loc de interpretări, ceea ce pe termen lung nu aduce rezultate prea bune.
  4. Balanța – pe cât de echilibrați par, pe atât de dificili în comunicare. Deci, înarmează-te cu răbdare și dă-le voie să cumpănească. Într-o relație cu o Balanță e nevoie de timp și multă răbdare, dar efortul merită.

Indiferent de semnul zodiacal, succesul unei relații este ascuns în comunicare, deci vorbiți-vă cât mai des și cât mai mult. Și da, nu uita de timpul de calitate, pe care trebuie să-l petreceți în doi, acesta va consolida relația voastră în cel mai frumos mod.

Distribuie articolul: