Instagram a devenit cea mai populară rețea socială printre rândurile tuturor categorii de vârstă. La cât de cunoscut e, la fel de nedescoperit rămâne, pentru că mereu sunt ascunse anumite detalii. Iată trei lucruri care nu se cunosc despre Instagram. 

1. Fondatorul Instagramului, Kevin Systrom, a mers personal la Vatican cu diferite cadouri, pentru a-l convinge pe Papa să își creeze un cont pe Instagram. A fost important ca rețeaua socială să atragă atenția catolicilor. Totuși, aceasta este o potențială audiență de 1,2 miliarde de persoane.

Papa Francisc a răspuns: „Trebuie să mă consult cu șeful meu”, adică Dumnezeu. După 36 de ore, Papa a fost de acord și a publicat prima postare pe account-ul său, franciscus.

Sursă: Instagram

2. Zuckerberg a împiedicat extinderea Instagram-ului, interzicând angajarea noilor persoane în echipă. În plus, Mark a provocat un scandal în cadrul ceremoniei de lansare a IGTV, deoarece pictograma IGTV era prea asemănătoare cu cea de la Facebook Messenger, asemănarea constă în prezența acelui fulger pe logo.

La ședințe, Mark Zuckerberg micșora mereu succesul Instagramului și a asigurat pe toată lumea că Instagram a fost un parazit care a crescut doar datorită Facebook-ului. Toate acestea l-au enervat pe Kevin Systrom, fondatorul Instagram, până ce acesta a demisionat.

Sursă: time.com

3. Când Justin Bieber s-a înregistrat pe Instagram în 2011, a dat jos serverele rețelei sociale: capacitatea tehnică nu a fost suficientă pentru ca toți fanii interpretului să se aboneze la el.

Mai mult decât atât, la început Bieber a insistat ca Instagram să-i achite bani pentru că el folosește platforma, dar Instagram a refuzat.

Printre altele, Justin Bieber, în mod constant își uita parola. Pentru a rezolva problema, el apela la fondatorul Instagramului, iar acesta îi dicta parola în timpul convorbirii.

Sursă: insider.com