Rețeta pentru o atmosferă festivă este simplă: un pom de Crăciun decorat, ghirlande atârnate în jurul casei, prăjituri dulci și cât mai mult timp petrecut cu cei dragi, urmărind un film cu tematică de sărbători. Am creat o listă din 15 filme pentru întreaga familie, ceea ce va crea cu siguranță dispoziție de Anul Nou.

1. A Christmas Carol

Bazat pe romanul cu același nume de Charles Dickens, filmul relatează povestea lui Ebenezer Scrooge – un om care nu știe despre dragoste, prietenie, milă și bunătate. Odată ajunși în Ajunul Crăciunului, finanțatorul și avarul înfiorător devine participant la o aventură incredibilă care te va face să crezi în magia nu numai a eroului însuși, ci și a publicului care a încetat să mai simtă spiritul Crăciunului.

2. Love Hard

Cred că ți s-a făcut dor de actrița din „Jurnalul Vampirilor”. Uite că acum o vei vedea deja în alt rol, unul mult mai sensibil, visător și romantic.

Conform scenariului, o jurnalistă singură, dar foarte romantică din Los Angeles, Natalie (Nina Dobrev) crede că și-a găsit sufletul pereche, când întâlnește întâmplător de un tip pe nume Teg (Darren Barnett) de pe coasta de est. Aceștia pleacă împreună într-o vacanță de Crăciun și acolo începe adevărata distracție.

3. Santa Claus

O comedie bună de Crăciun cu Tim Allen în rol principal. Va atrage atât copiii, cât și părinții. Printr-o ciudată coincidență, un vânzător obișnuit de jucării ajunge la Polul Nord. Eroul este obligat să-l înlocuiască pe însuși Moș Crăciun și, mai mult, chiar începe să-și crească barbă și burta. Eroul nu va trebui doar să se obișnuiască cu noua imagine, ci și să salveze Crăciunul, pentru că acum el este principalul simbol al sărbătorii.

4. Borrowed Hearts 2

Aceasta este o poveste de dragoste emoționantă care se desfășoară în ajunul sărbătorilor.

Pentru două cupluri viitorul se desfășoară în decenii diferite și locuri diferite, dar o legătură ascunsă îi va aduce împreună într-un mod pe care nimeni nu l-ar fi putut prezice. Bazat pe o poveste adevărată inspirațională, 2 Hearts este o călătorie romantică care celebrează viața, dragostea și generozitatea spiritului și provoacă publicul să creadă că sunt posibile miracole.

5. Santa Buddies: The Legend of Santa Paws

Crăciunul este o sărbătoare specială, deoarece miracolele incredibile se întâmplă întotdeauna în acest moment! Dar pentru ca magia să se întâmple, trebuie să credeți în ea: acest fapt va fi confirmat de mai multe povești care s-au întâmplat în ajunul sărbătorii. Adorabilii cățeluși vorbitori, personajele principale ale acestui film, vă vor topi fără îndoială inima, iar atmosfera magică și comploturile emoționante vă vor face să credeți că totul este posibil!

6. The Polar Express

Dacă nu crezi în existența lui Moș Crăciun, vizitează-l împreună cu personajul principal al desenului animat lui Robert Zemeckis! Călătoria cu trenul Polar Express către Polul Nord vă va oferi multe experiențe plăcute, lecții utile și aventuri magice.

7. Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas

Cel mai bun loc pentru a căuta magie este castelul fermecat. Dedicați una dintre zilele înainte de Anul Nou pentru a viziona nu numai a desenului animat de cult „Frumoasa și bestia”, ci și continuarea sa, în care Belle, alături de locuitorii castelului, îi va aranja iubitei o surpriză magică de Crăciun.

8. Love The Coopers

O comedie de Crăciun despre cel mai important lucru – familie, dragoste și oameni. Povestea este despre familia Cooper, membrii căreia nu s-au văzut tot anul și vor să sărbătorească în mod tradițional Crăciunul împreună. Totuși, ei nu reușesc să aibă o vacanță ideală în familie: totul din cauza relațiilor nesincere dintre aceștia.

9. The Holiday

Personajul principal din film decide să-și surprindă fiica, care studiază într-un alt oraș, vizitând-o în Ajunul Crăciunului. Ea află că fiica ei a plecat într-o excursie cu iubitul, dar întâmplător întâlnește un bărbat și se îndrăgostește.

10. Four Christmases

Personajele principale sunt împreună deja de trei ani, dar nu se grăbesc să facă nunta, având convingerea că nimic nu este bun în căsătorie. Totul e din cauza părinților lor: atât mama, cât și tata au divorțat și s-au căsătorit a doua oară. Prin urmare, personajele principale au patru familii de vizitat de Crăciun. În schimb, ei decid să plece în vacanță – dar din cauza vremii, zborul este anulat, iar istoria eroilor ajunge într-un comunicat de presă.

11. A Christmas Prince

Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care, se află sub acoperire la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

12. Operation Christmas Drop

Kate Graham joacă rolul asistentei unui om politic cu influență care se îndrăgostește de căpitanul bazei forțelor aeriene americane din zona Tropicală. Un film care te va cuceri și te va pune pe gânduri.

13. Happiest Season

Planurile lui Abby (Kristen Stewart) de a o cere în căsătorie pe iubita ei (Mackenzie Davis) de Crăciun, în fața familiei acesteia, sunt date peste cap când află că părinții nu știu despre relația lor, dar nici despre faptul că fiica lor nu iubește băieții, ci fetele.

14. Angels in the Snow

Un film care îți va spune cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

15. Everybody’s Fine

Filmul „Everybody’s Fine” a fost lansat în anul 2009. Acesta prezintă o viziune (prin prisma timpului) asupra educației pe care o oferă părinții. După moartea soției sale, personajul principal al filmului (Robert De Niro) decide să adune copiii de Crăciun, dar, așa cum se întâmplă adesea, toată lumea are scuze. Atunci eroul De Niro decide să-și viziteze descendenții (interpretați de Drew Barrymore, Kate Beckinsale și Sam Rockwell) ocazie cu care are șansa să învețe multe despre ei.

Distribuie articolul: