Atunci când trebuie să lucrezi ore în șir la calculator, în primul rând ai nevoie de o ambianță plăcută. Ești freelancer, editor, ai blogul tău personal sau pur și simplu ai nevoie de libertatea de a lucra în afara biroului, ea.md vine cu o recomandare: Top 10 cafenele unde vei lucra în liniște de pe laptop. 

Libertatea de mișcare este ceea de ce ai nevoie astăzi. Zi de zi într-un birou sau chiar acasă, cu laptopul în față te obosește. Soluția perfectă este o cafenea cu o atmosferă caldă și plăcută. Într-un astfel de local, nu doar te vei simți bine, dar și vei putea da dovadă de responsabilitate și eficiență.

O schimbare de loc și, în special, de peisaj îți transmite multă creativitate și productivitate. Important este să ții cont de câteva aspecte: acces la wi-fi, la prize, un decor care să te inspire, muzica moderată și desigur o cafea bună.

Dă o tură prin cele mai frumoase localuri din Chișinău, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru tine. Iată câteva idei și de la noi:

Tucano Coffee

Foto: tucanocoffee.com

Se spune că, pacea se regăsește în atmosfera localurilor Tucano. Acolo, vei găsi decoruri diverse abstracte, specifice țărilor producătoare de cafea, muzică live, care este foarte importantă pentru dispoziția bună și energia pe care o ai. La Tucano vei avea o atmosferă de libertate și inspirație, perfecte pentru munca la laptop.

Rozmarin Cafe

Foto:belvederewood.md

Restaurantul vegetarian  care te va uimi nu doar cu o atmosferă frumoasă, dar și cu bucate delicioase și mereu proaspete. Muzica live te va putea ajuta să-ți aduni gândurile pentru munca pe care urmează să o faci.

KIMBO

 

Foto: facebook/kimbo

Un loc perfect pentru ca tu să ai inspirație și motivație de a munci într-o ambianță liniștită.

Uptown cafe

Foto: ru.restaurantguru.com

Uptown Cafe a prins priză în rândul tinerilor încă de la lansare. Pe lângă mâncarea foarte gustoasă și prețurile accesibile, localul susține cultura și arta din Republica Moldova, datorită evenimentelor organizate acolo. Geamurile mari prin care pătrunde lumina zilei vor fi o sursă de energie pentru ca să muncești, iar pisica casei îți va reda dispoziție pe tot parcursul zilei tale muncitoare.

Robert’s Coffee

Foto: meyahankoly.com

Robert’s Coffee este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de cafea din întreaga lume, care deţine o bază proprie de prăjire a cafelei. Aici vei găsi cafea specială și loc special de muncă. 

Delice D’ange

Foto: fest.md

Un mic colț din Franța pe care îl vei simți atunci când te vei afla acolo. Vei simți liniște, inspirație și entuziasm.

Caramel

Foto: facebook/caramel

Patiseria Caramel, aici vei găsi o mulțime de gustări delicioase, multe culori, un design deosebit, forță și multe idei.

Crème de la Сrème

Foto: facebook/creme

„Crème de la Сrème” este un local francez, care combină în mod unic două formate: produse de panificație tipic franceze și confort în stil Provence. Bucătăria acestui proiect este îndrumată de cei mai profesioniști cofetari francezi. Aici vei găsi o diversitate de produse pentru micul dejun ce pot fi combinate perfect cu lucrul la laptop sau o întâlnire de afaceri.

ILLY Coffee Moldova

Foto: fest.md

Cafeneaua care te așteaptă de luni până vineri cu un design simplu, dar special, care nu-ți va distrage atenția de la munca ta, ci din contra, vei primi multă aspirație.

Panna Cotta

Foto: facebook/pannacotta

Locul unde cafeaua se combină perfect cu o cofetărie şi o patiserie pe cinste. Prăjituri delicioase, tort şi cafea. Panna Cotta sau Mica Italie din Centrul Chişinăului este mereu cu uşile deschise. Un loc liniștit unde poți combina utilul cu plăcutul.

 

Distribuie articolul: