Prima iubită de culoare a lui James Bond uimește cu trupul său de adolescentă, mai ales că tocmai a împlinit 52 de ani. Se parte că pentru Halle Berry vârsta este doar o cifră.

Halle a împlinit 52 de ani și nu a lăsat ocazia să treacă neobservată. Deși actrița a afirmat nu o dată că ea nu-și sărbătorește ziua de naștere.

„Cum îţi sărbătoreşti ziua de naştere când nu-ţi sărbătoreşti de obicei ziua de naştere?”, a scris Halle. Iar filmuleţul de mai jos, în care Halle şi prietenele ei se bat cu tort, i-a distrat pe cei peste 3 milioane de followeri, care i-au urat vedetei „La mulţi ani”, făcându-i tot felul de complimente, cum ar fi că îmbătrâneşte precum vinul.

De altfel, cei care o urmăresc ştiu că vedeta are un program sportiv intens, însoţit de dieta ketogenică, scrie okmagazine.ro. „Cred că cea mai importantă parte în a fi sănătos şi în formă este ceea ce mănânci şi când mănânci. Dieta ketogenică este un program alimentar slab în carbohidraţi, care îţi forţează corpul să ardă puternic grăsimi. Cred că acest regim mi-a şi încetinit procesul de îmbptrânire. Şi tot cu el poţi slăbi uşor (mamelor, aşa scăpăm de burtica de după naştere), îţi poţi controla mai bine apetitul, ai mai multă energie şi eşti mai eficient”, a scris actriţa.

Best #BirthdaySquad ever!! 🎂 – @zarna @iamlindsayflores 🎤@trapbeckham

Публикация от Halle Berry (@halleberry)

Sursa foto, video: Instagram.com

Vezi și: Ludmila Bălan a descoperit elixirul tinereții! Artista arată fabulos în costum de baie (Foto)