Adelina Pestrițu este o femeie foarte îndrăgită în România, aceasta are un număr impersionant de urmăritori și asta datorită modului de viață pe care și-l expune pe rețelele sociale. Adelina inspiră o mulțume de femeie prin frumusețea sa și alegerile sănătoase pe care le face pentru o viață frumoasă și echilibrată. 

Ați avut ocazia să o vedeți în acest weekend la Mall of Fame și cu siguranță ați observat cât de bine arată, are un corp foarte bine lucrat și un ten strălucitor. Vedeta a născut de curâd și reușit să slăbească 13 kilograme, dieta pe care o ține Adelina a creat isterie printre urmăritoare, care i-au luat exemplu.

Iată ce înseamnă  somodieta adică dieta cu somon.

„Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.  Și am început să combin somonul cu orice legumă verde și, în special salată verde preparată cu lămâie și ulei de măsline. Sățios și sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineața până seara timp de 3 luni, scrie Adelina pe blogul său.

Vedeta și-a format umătorul meniu: 

Dimineața 

– somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:

-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări: migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.

Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniștită.

Dacă foamea persistă și după această cină, deși sunt slabe șanse, bea apă cu agrișe, făcută în casă. Apa umple stomacul și îl „păcălește”. Tu ți-ai consumat mesele pe o întreagă zi, așa că ți-aș recomanda să nu apelezi la “ Iau niște napolitane că am mâncat sănătos și nu se depun”. Exclus. Seara se depune orice. Dacă vrei să guști dulce, fă-o dimineața pe stomacul gol și până în 14:00.

Am renunțat la sucurile acidulate. Pâine consum 2, maxim 4 felii pe o întreagă zi.

Poți mânca și dulciuri, o singură dată pe săptămână îți sugerez, și doar de poftă, nu un cozonac jumate.

Tot ce este consumat în cantități mici, potolește poftele și nu se depune pe coapse.

În momentul în care simți că organismul tău nu mai poate consuma somonul, poți trece la alt sortiment de pește sau carne, respectiv: dorada, macrou, păstrăv, curcan, vită, chiar și porc. Le poți intercala.

Toate pot înlocui doar peștele din dietă, însă NU înlocui și alte alimente din #somodietă cu cartofi prăjiți sau shaorma. Nu vor funcționa la fel.

Ce e mișto la dieta asta, este faptul că, cina o poți lua și la 22:00 noaptea. În cele aproape 3 luni, am dat jos 13 kilograme și am scăpat de țesutul adipos (celulita) acumulat în cele 9 luni, a povestit Adelina Pestrițu.

Sursa: edamagazine.ro

Distribuie articolul: