15 mii de metri pătrați de iarbă verde și multă-multă sangria te așteaptă pe 12 mai în poienița Combinatului „Mileștii Mici”, unde va avea loc cea mai tare petrecere a Primăverii – Marele Picnic cu trupa TAXI! Îndemnul organizatorilor este să vii să te distrezi împreună cu familia sau cu gașca de prieteni la cel mai tare picnic din această primăvară.

În cadrul evenimentului vei avea parte de un program bogat de activități pentru toate gusturile și vârstele. Vezi mai jos harta evenimentului sau cum vor fi organizate zonele de la Marele Picnic:

Începând cu ora 12:00 și până seara târziu, la 20:00, oaspeții evenimentului vor avea posibilitatea să se distreze din plin. Organizatorii promit numeroase activități GRATUITE, printre care se numără diverse concursuri gastronomice la viteză, jocuri cu vin, degustări, excursii prin galeriile cu cea mai mare colecție de vinuri din lume, inclusă în Cartea Recordurilor Guiness și altele.

Pe tot parcursul zilei, atmosfera va fi distinsă de către DJ-ii postului de radio MUZ-FM, dar și de trupe autohtone. Iar la final, Marele Picnic va culmina cu un concert incendiar la care va evolua trupa românească TAXI.

Pentru toți doritorii de a ajunge la cel mai tare picnic al anului, trebuie să știți că transportul spre Milești va circula toată ziua evenimentului pe itinerarul restaurantul Garrison – CVC „Mileștii Mici” – restaurantul Garrison. Adresa restaurantului – șos. Hîncești 2. Prețul călătoriei este de 5 lei într-o direcția și va fi disponibil începând cu ora 11.30.

Pregătește-ți pătura, jocurile de companie, buna dispoziție și vino cu gașca pentru a petrece o zi plină care îți va umple memoria telefonului cu multe amintiri plăcute!

Ai două posibilități de achiziționare a biletelor:

  1. Online prin intermediul platformelor md și Mticketmd.
  2. Fizic la magazinul de firmă Mileștii Mici (Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45) și la Vinoteca Wine.MD (Chișinău, str. Pușkin 15)

Costul biletelor este de 180 de lei dacă sunt procurate în prealabil și 200 lei în ziua evenimentului. Copiii până la 12 ani vor intra GRATUIT la eveniment, iar cei mai mari de 12 ani vor avea acces doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

Mai multe informații despre Marele Picnic găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie articolul: