Este ușor de ghicit de ce: frigul, vântul și umezeala ridicată din aer „atacă” pielea și îi înrăutățeste și mai mult condiția. Zilele ploioase ne-au bulversat pe toate... Ce să îmbraci, cât de gros și aoleu… pielea ta a pierdut din luciu și prospețime.

Vântul aspru și frigul de afara ne-au dat peste cap echilibrul natural al pielii, care devine mai uscată, pierde din umezeală și se poate irita repede. EA.md a aflat ce poți face ca să oferi tenului tău o atenție specială în lunile reci. În plus, am descoperit cele mai inovative procedură și tendințe în materie de îngrijire facială, practicate de specialiștii Daria Room.

Măștile gipsate sunt o noutate absolută în forma, felul și abordarea pe care o fac specialistele Daria Room. Pe lângă faptul că sunt un tratament ce blocheaza procesul de îmbătrânire, întărește pielea, tonifiază mușchii, având un efect de lifting și energizant extraordinar. Ceea ce este senzațional: după îndepărtarea ei, în masca gipsată vei regăsi mulajul feței tale, iar mai apoi… te poți lesne pregăti de Halloween. Salonul îți transformă masca personală într-o bijuterie pe care o poți păstra ca pe un adevarat tezaur! Propria ta masca personalizată!

daria-room

Peelingurile, recomandate de obicei toamna și iarna, când acțiunea razelor UV, responsabile de pigmentarea pielii, nu este la fel de intensă ca vara. Constau într-o exfoliere controlată a epidermului, prin care sunt înlăturate straturile de celule de la suprafața pielii. Tenul curățat în profunzime își recapătă elasticitatea, tonusul, aspectul catifelat și strălucitor. Pielea reînnoită, devine mult mai receptivă la substanțele hidratante din produsele cosmetice de îngrijire și își poate îndeplini mult mai eficient funcția de protecție împotriva factorilor de mediu extern.

peeling

Peelingul este indicat în următoarele cazuri: acnee, hipermigmentari, leziuni cicatriciale,vergeturi, celulită.
Microdermabraziunea este o terapie care se execută cu mare succes toamna-iarna, de mai bine de 10 ani pe piata mondiala. Astfel, această procedură exfoliază primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante. Realizează o delicată exfoliere a pielii şi în acelaşi timp întăreşte sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epidermă într-un mediu steril şi controlat. Microdermabraziunea mărește permeabilitatea pielii și o pregătește optim pentru absorbția completă a substanțelor active din produsele de îngrijire, putând fi aplicată independent sau în cadrul unor tratamente complexe de înfrumusețare.

microdermabraziune

Sfatul nostru pentru oricine este interesat de îmbunătățirea aspectului pielii este să se consulte cu un estetician cu experiență și cunoștințe în tratarea pielii. Prin întâlnirea cu acesta, puteți beneficia de îngrijire personalizată și să aflați despre diferitele tratamente disponibile pentru dumneavoastră. La Daria Room puteți găsi tehnologii de ultimă oră și cadre pregătite corespunzător, important e să fiți informate.

O toamnă splendidă, dragele noastre! Și un ten impecabil…

P