A început școala, ceea ce înseamnă că e timpul uniformelor frumoase și comode. Astăzi, designerii oferă elevilor și părinților o mare varietate de ținute școlare, varietate de care generațiile anterioare au fost lipsite.

Mai jos vei găsi modelele de haine școlare, care vor fi purtate de școlarii în toamna – iarna, 2021-2022.

Probabil, astăzi este dificil să găsești un elev care nu a combinat, cel puțin o dată, o fustă plisată școlară cu un jumper, sau o cămașă supradimensionată, căci este comod și funcțional.În timp ce stilul alb – negru (cu diverse modele de cămăși și fuste midi) amintește, mai degrabă, de îmbrăcămintea de birou:


O formă trapezoidală a fustelor și rochiilor este ideală pentru gimnaziu:

Și uniformele școlare pentru sexul masculin s-au schimbat. Astăzi, elevii pot să aleagă între un costum clasic și o opțiune mai casual, care poate fi combinată cu o cămașă de bumbac, sau un tricou cu nasturi, și un guler stand-up. Apropo, ultima opțiune devine din ce în ce mai populară în rândul adolescenților.

O altă tendință vine tocmai din vremurile Uniunii Sovietice: rochii neagre sau maro închis, în carouri, purtate cu ciorapi:

Astăzi, fetele de liceu pot alege și un costum casual, care poate fi combinat cu un guler, sau cămașă de bumbac, în orice gamă de culori:

Interesant e faptul că ținutele școlare au atras atenția nu doar a actorilor implicați în educație, căci influența lor asupra industriei modei este tot mai palpabilă.

Sursa: focus.ua

Distribuie articolul: