Când se încălzește afară, optezi pentru ținute cât mai sumare, pentru că sub soarele arzător, mai degrabă te gândești la confort, decât să fii în pas cu tendințele. Există, însă, câteva trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți actualiza stilul, transformând cea mai simplă ținută de vară într-un look impecabil!

Folosește eșarfe de mătase

Folosiește o eșarfă ca accesoriu: acoperă-ți capul cu ea sau „încorporeaz-o” într-o împletitură în păr. De asemenea, poți înlocui articolele vestimentare de bază cu o eșarfă. Pe Tiktok, poți găsi multe videoclipuri ca să-ți faci un top dintr-o eșarfă. Șalurile de mătase sunt ideale în acest scop, deoarece acest material oferă o răcoare plăcută.Folosește pantofii

Este confortabil în adidași, dar prea fierbinte, în sandale te pot deranja curelele, iar papucii nu sunt corespunzători în toate cazurile. Merită să acorzi atenție sandalelor Birkenstock și catârilor cu tocuri joase. Toate aceste stiluri sunt în tendință acum, în plus, sunt destul de universale și pot arăta armonios cu orice ținută. Găsește o pereche într-o nuanță la modă și adăugă bijuterii la gleznă.


Poartă îmbrăcăminte de plajă în garderoba de zi cu zi 

În colecțiile de acum poți găsi costume de baie atât de frumoase, încât este chiar păcat să le păstrezi doar pentru plajă. Înlocuiește bluzele cu corsete de la costumele de baie, în zilele deosebit de calde. Pentru a face aspectul mai prietenos cu orașul, îmbracă deasupra o cămașă largă, cu nasturi descheiați, sau o jachetă ușoară de vară, pentru un aspect de seară.

Sursa: spletnik.ru

 

Distribuie articolul: