Ducesa de Cambridge ne tot iumește cu ținutele sale. În ultimul timp Kate, face furori de fiecare dată când iese în public. De această dată nici soțul ei nu a rămas indiferent. 

Ieri, Kate Middleton alături de soţul ei a participat la un eveniment educaţional alături de elevii de la o şcoală din Londra. Cu această ocazie, Kate a purtat o haină midi într-o nuanţă smarald, de la Erdem, pe care a mai purtat-o şi în 2016, o maletă lime şi o pereche de pantaloni negri evazaţi.

Ca de obicei, ducesa de 39 de ani şi-a coafat părul în bucle lejere şi a adoptat un machiaj natural. Nuanţele de verde alese de Kate Middleton pentru ţinuta ei au fost în ton cu tema ecologistă a evenimentului, ducii încurajând copiii să vină cu idei pentru salvarea planetei. Haina purtată de ducesă şi reciclată după cinci ani are un preţ de vânzare de 1.765 de lire sterline.

Chiar şi William a remarcat ţinuta cool a ducesei, spunându-i următoarele unuia dintre elevii cu care cei doi au interacţionat: „Eu port haine plictisitoare. Soţia mea, în schimb, poartă culori frumoase”.

Ce mai este de adăugat… Da, William are dreptate 😀

Distribuie articolul: