Puțini știu că videoclipurile Mihaelei Tabură sunt filmate la Coșcodeni (Sângerei) - de unde provine artista. În toiul primăverii, interpreta de muzică populară a lansat o nouă colaborare cu Orchestra Lăutarii, în frunte cu dirijorul Nicolae Botgros. Videoclipul celei mai noi piese din repertoriul Mihaelei - „Tinerețea mea” surprinde imaginea idilică a tinereții în sat - acolo de unde ne tragem. „Este un mesaj pentru noi toți. În tinerețe trăiești cei mai faini ani și merită să îi trăiești frumos!”, ne-a mărturisit cântăreața.

Tinerețea mea este o melodie compusă de mine (muzică și text), la fel ca și piesele anterioare și este o colaborare frumoasă cu Orchestra „Lăutarii” , dirijor Nicolae Botgros.

Această „haină” frumoasă – aranjamentul orchestral – a fost oferită de Corneliu Botgros. Am filmat videoclipul alături de Viorel Marcu și Rodion Chincev – o echipă super tare, care face din ideile mele o adevarată poveste; suntem deja la a patra colaborare.

egr

Filmările au avut loc în satul meu natal – Coșcodeni, Sîngerei – cel mai frumos sat, tocmai de asta toate videoclipurile mele sunt filmate acolo.

Actorii sunt la fel consăteni de-ai mei și mă bucur că sunt receptivi la fiecare propunere a mea. Am mari emoții și mă bucur că a avut un asemenea impact pe rețelele sociale: comentarii, aprecieri. Mă bucur că-mi este apreciată munca.

Tinerețea mea este, de fapt, un mesaj pentru noi toți. În tinerețe trăiești cei mai faini ani și merită să îi trăiești frumos!”, ne-a mărturisit artista.

Vă invităm să admirați și voi această creație muncită cu suflet.

vdsv

Foto: captură video

Distribuie articolul: