Ieri, rapper-ul rus, Timati a împlinit 36 de ani. Petrecerea a fost dată tocmai în Maldive acolo unde se odihnește alături de cele mai apropiate persoane ( mama acestuia, fiica lui de 5 ani, Alisa, și Anastasia Reshetova). Pozele de la petrecere au fost postate pe Instagram, iar mulți fani au remarcat că aceste poze aduc aminte de o „căsătorie”, pe care Timati ar dori să o țină în secret.

„15.08. 2019. Felicitări cu ocazia zilei tale, jumătatea mea”, a scris un mesaj enigmatic Anastasia Reshetova, postând o poză cu Timati. În fotografie, cuplul poartă veșminte albe, iar costumul lui Timati amintește foarte mult de ținuta unui mire.

Un mesaj ceva mai emoționant i-a lăsat lui Timati, mama acestuia, Simona.

„Astăzi, acest om împlinește 36 de ani! Nici nu am observat cum a trecut timpul… Dar uneori mă uit la el, și văd un bărbat necunoscut! Ne ciocnim și ne contrăm până la infinit. Atunci, mă indispun și mă supăr, dar este suficient ca el să zâmbească în maniera lui copilărească, la fel cum o făcea când era băiat mic, iar inima mea se topește și sunt din nou gata să-l apăr de tot răul. Se pare că aceasta este menirea mamelor: să aștepte, să rabde, să urmărească și să iubească pur și simplu, necondiționat. Să fie recunoscătoare că acest copil te-a ales tocmai pe tine în calitate de părinte. Atât timp cât ne ai pe mine și tata, ai un sprijin! La mulți ani, fiul meu mare și bărbos”, a scris Simona, mama rapperului.

Toți cei prezenți au fost îmbrăcați în alb, se prea poate ca petrecerea să fi avut un dress-code. Iar despre presupunerile internauților conform cărora Timati și Anastasia și-ar fi unit destinele în această zi, nu putem spune nimic, astfel încât vedetele nu au oferit nici o reacție la acest capitol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️🌴

O postare distribuită de Black Star (@timatiofficial) pe

Sursa: Spletnik.ru