Rapperul rus Timati îi dedică fiicei lui, Alisa tot timpul din vacanța în care au plecat în doi. Tatăl și fiica se odihnesc în Dubai, unde petrec timpul frumos, iar Timati îi poartă de grijă și o răsfață la maxim.

Ți-am arătat deja cum Timati își distrează periculos fetița: o rotește, ținând-o de mâni în jur, apoi a așezat-o la volanul mașinii, semn că vedeta își dorește să educe în Alisa de doar 2 ani lipsa de frică și pasiunea față de adrenalină.

Azi Timati le-a comunicat fanilor cum e să fii alături de micuță 24 din 24. Artistul a renunțat la cluburi și alte plăceri, pentru a-i fi alături fiicei în vacanță.Capturaţi ecranul complet 10.01.2016 101023

Nu merg în cluburi și la evenimente, evit aglomerațiile, mă trezesc dimineața devreme și mă culc seara devreme, ne mai vorbind despre „sport-car”, mi-e mult mai plăcut să alung pescărușii cu câinele la plajă. Lucrez în rol de tată și VIP servitor pentru Alisa Timurovna. Nu e viață, dar poveste”, a scris astăzi Timati pe contul lui de Instagram.
Capturaţi ecranul complet 10.01.2016 101042

Distribuie articolul: