Pentru a avea performante sexuale notabile, multi barbati folosesc medicamente sau suplimente pentru potenta. Acestea ii ajuta sa rezolve problema disfunctiei erectile, sa aiba un apetit sexual marit si sa reziste mai mult in timpul actului sexual. Argon Potent si Tianli sunt doua dintre cele mai folosite produse pentru potenta.

Parerile despre Tianli Ce sunt Argon Potent si Tianli?

Argon Potent si Tianli sunt doua suplimente alimentare destinate barbatilor care isi doresc erectii mai puternice si care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala. Anxietatea de performanta, erectiile slabe si dificultatea de a mentine o erectie sunt principalele probleme pe care aceste suplimente le pot rezolva.

Argon Potent

Argon Potent este un suplimentar alimentar cu formula unica, administrat sub forma de fiole. Acesta a fost conceput pentru barbatii care se confrunta cu probleme de potenta si ejaculare precoce. Folosind Argon Potent, utilizatorii se pot bucura de erectii puternice si indelungate. Unul dintre avantajele acestui produs este ca nu provoaca efecte secundare, asa cum se intampla cu majoritatea pastilelor de potenta.

Argon Potent poate fi utilizat atat de barbatii tineri, cat si de barbatii in varsta. Produsul este aprobat de Ministerul Sanatatii si are o formula 100% naturala, ceea ce il face sa se diferentieze de restul produselor de pe piata. O singura fiola inainte de contactul sexual ii poate ajuta pe utilizatori sa scape de problema ejacularii precoce si sa intretina raporturi sexuale intense si de lunga durata.

Tinali

Tianli este un alt supliment alimentar pentru potenta aprobat de Ministerul Sanatatii, in formula caruia se gasesc numai ingrediente naturale. Este un produs destinat barbatilor care intampina dificultati in obtinerea unei erectii si care nu se pot bucura de actul sexual din cauza oboselii. Acesta ofera energie sexuala si lupta impotriva ejacularii precoce, o problema frecventa in randul multor barbati.

Pentru a avea efecte pe termen lung si pentru a imbunatati sanatatea sexuala a barbatului, se recomanda o cura de 16 zile, insa multi barbati nu sunt tocmai de acord cu aceasta idee si prefera sa foloseasca suplimentele pentru potenta doar inainte de actul sexual. Desi are ingrediente naturale si ajuta la mentinerea unei erectii de pana la 60 de minute, Tianli a provocat unor utilizatori dureri de cap.

Compozitie

Atat Argon Potent, cat si Tianli au in compozitie ingrediente naturale.

Compozitie Argon Potent

In compozitia fiolelor Argon Potent se regasesc mai multe ingrediente naturale, printre care si:

  • Extract sambure de struguri;
  • L-Tirozina;
  • L-Citrulina;
  • L-Arginina.

Compozitie Tianli

In compozitia Tianli, se regasesc ingrediente ca:

  • Ginseng asiatic;
  • Fructe de Goji;
  • Arpagic chinezesc;
  • Rhodiola Rosea.

Administrare

Argon Potent este disponibil sub forma de fiole, iar Tianli poate fi achizitionat sub forma de fiole, spray sau servetele.

Administrare Argon Potent

Pentru a se bucura de efectul maxim al Argon Potent, utilizatorii trebuie sa ia o fiola cu 30 de minute inainte de actul sexual. Inainte de consum, fiola se agita puternic. Aceasta isi face efectul in aproximativ jumatate de ora, dupa care barbatul va observa rezultatele. Doza recomandata nu trebuie depasita in decursul a 24 de ore.

Administrare Tianli

Sub forma de fiola, Tianli se administreaza cu 45-60 de minute inainte de raportul sexual. Fiola se agita inainte de consum. Pentru utilizatorii care au 50 de ani, se recomanda administrarea unei doze de 5ml in prima faza, dupa care aceasta poate fi scazuta. De asemenea, este indicat sa nu se depaseasca o fiola pe zi.

Producator

Producator Argon Potent

Argon Potent este un supliment alimentar produs in Polonia, care indeplineste toate normele europene aferente si care este avizat in Romania prin aprobare de la Ministerul Sanatatii.

Producator Tianli

Tianli este un supliment alimentar produs in China, iar eficienta sa a fost testata de institutii autorizate chinezesti, fiind la randul sau aprobat de Ministerul Sanatatii din Romania.

Pareri forum si internet

In spatiul online, mai multi barbati si-au povestit experientele cu Argon Potent si Tianli.

Pareri Argon Potent

In diverse publicatii, forumuri si platforme online au fost impartasite doar review-uri bune, de la barbati care spun ca au obtinut efectele dorite folosind Argon Potent, care nu le-a provocat reactii adverse.

Pareri Tianli

Parerile despre Tianli sunt in mare parte bune, dar cativa utilizatori spun ca au avut dureri de cap si chiar migrene, ceea ce i-a facut sa se orienteze catre alte suplimente pentru potenta.

Concluzie

Atat Tianli, cat si Argon Potent au o formula naturala care asigura obtinerea unei erectii ferme si placere intensa in dormitor. Totusi, multi barbati prefera Argon Potent, deoarece nu provoaca efecte secundare si se ia cu doar 30 de minute inainte de actul sexual.

Distribuie articolul: