Găsirea hainei de iarnă perfecte nu este atât de ușoară. Îți oferim să te familiarizezi cu tendințele sezonului 2021 – 2022: de la cele mai clasice, până la cele mai îndrăznețe.

Cea mai mare parte a lumii a petrecut deja ultimul sezon de toamnă – iarnă în autoizolare, timp în care haina nu a fost cel mai necesar element din garderobă. Însă anul acesta, creatorii lumii modei au dat în sfârșit frâu liber imaginației – noile colecții ale caselor de modă de top au deja haine de diferite stiluri și culori.Pe lângă bejul, negrul și griul atemporal, mulți designeri au prezentat culori mai îndrăznețe (de exemplu, albastru intens și verde strălucitor, precum Prada și Bottega Veneta) și paltoane cu imprimeu leopard.
Desigur, cel mai practic și cel care va fi câștigătorul ca de fiecare dată, e o haină dublă din lână cu croială clasică și modele supradimensionate care nu au renunțat la modă de mai multe sezoane. Totuși, experimentele mereu sunt bine venite.De asemenea, îți recomandăm să acorzi atenție hainelor din piele și pufos care sunt relevante în acest sezon – în acestea nu numai că nu vei îngheța, dar vei arăta și spectaculos.


Sursa: bazaar.ru 

Distribuie articolul: