alt DJ lansează prima piesa, un super featuring cu The Motans! Artistul este nimeni altul decât Sergiu Istrati aka Sasha Lopez, cel din spatele multor hituri ce au cucerit atât Romania, cât și Europa! O coproductie Cat Music si Global Records, „Subtitre” îmbină un sound fresh cu beat-uri pop dance, cu o poveste sensibila spusa în versuri.

„Am ales numele acesta pentru că reprezintă o parte din mine, un alt DJ. Mi-am propus ca odată cu acest proiect și cu prima piesă lansată să deschid o serie de colaborări cu mai mulți artiști din România, iar Denis, fiindu-mi un prieten foarte bun, a fost prima persoană la care m-am gândit. Speram să vă placă”, declară alt DJ.

„Subtitre” este o piesă despre o perioadă mai ciudată din viața unui om. Are foarte multe simboluri, mesaje ascunse, stări și detalii complexe (atât piesă, cât și videoclipul). Cu toate acestea, nu vreau să explic nimic din ce e relatat acolo. Fiecare persoană în parte va înțelege piesa în felul său sau … nu o va înțelege deloc. Vreau să îi mulțumesc lui Sergiu Istrate și Ivan Caragia pentru această colaborare minunată. De asemenea, lui Artur Corcodel care a lucrat la sunet și desigur, ca de obicei, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative) pentru acest clip care arată istoria piesei din alt unghi”, adaugă Denis Roabes (The Motans).

Piesă „Subtitre” este compusă de către The Motans (Denis Roabes), alt DJ și Ivan Caragia, iar de producție s-a ocupat alt DJ și Ivan Cărgia. Videoclipul este regizat de Bogdan Păun și produs de NGM Creative și Loops Production.

 Vezi și: The Motans întâmpină vara cu piesa „Mr. Tort” (Video)

Distribuie articolul: