Fanii The Motans au așteptat cu nerăbdare această zi. Denis Roabeș a lansat astăzi o nouă melodie. Intuiția ne spune că va fi un hit. „În Golul Tău” este una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care, cu siguranță, mulți dintre noi am vrut să o transmitem persoanei iubite. 

Versurile piesei au fost scrise de Denis Roabeș, iar pentru linia melodică s-a lucrat cu Alexandru Cotoi.

„Iubesc la ea și trăsăturile care nu îi plac ei, și ceea ce nu este, și ce nu vorbește, și atunci când nu îmi zâmbește. Iubesc și golul ei, mă simt acolo în largul meu, mă simt eu. Această piesă e cu adevărat mai specială, mi-am permis să experimentez cu muzica și versurile fără a ține cont de vreo regulă.”, a povestit Denis pentru profm.ro

În descrierea videoclipului pe youtube, The Motans îi mulțumește lui Carla’s Dreams: „Mulțumiri speciale lui Cristian Ilișuan și Carla’s Dreams pentru gânduri frumoase și sfaturi bune la momentul potrivit.”

Vocea copiilor din melodie le aparține tinerilor talentați din corul condus de Crina Mardare.

Melodia a fost lansată acum aproximativ o oră și are deja 10 mii de vizualizări și sute de comentarii din partea fanilor: „Felicitări încă o dată pentru aşa artă.  Când am nevoie de inspirație, revin imediat la muzica voastră.”, „Mulțumesc Denis pentru încă o capodoperă!”, „Iar am pielea de găină”. 

Distribuie articolul: