Denis Roabeș a creat un filtru special de instagram pentru a promova concertul „The Motans Grand Concert” din 31 mai, de la Arenele Romane. Alina Eremia îl folosește, la fel și Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AMI, Minelli și Dara.

Cu urechi, nas, mustăți și, desigur și cu papion, filtrul creat de Denis i-a transformat în pisici și pe Quick (Mihai Alexandru Bogdan), Andrei Ursu, Marisa Paloma, Cristina Almășan și pe Creatza (LikeCreatza). Datorită lui Denis, concertul „The Motans Grand Concert” a devenit primul eveniment de acest tip din România cu propriul filtru oficial.

Printre invitații speciali, pe care fanii The Motans îi vor vedea la „The Motans Grand Concert” se numără Irina Rimes, iar în deschiderea concertului spectatorii o vor putea asculta pe Lucia.

Vezi mai jos câteva poze cu artiști care au fost cuceriți de cel mai simpatic filtru de Instagram:

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.  Biletele pot fi achiziționate de AICI.