Descoperă părți ascunse ale personalității tale alegând un trandafir. Esența pe care o alegi va vorbi despre modul în care te descurci cu lucrurile. Este dovedit că culorile transmit emoții și sentimente. Designerii și brandurile mari le folosesc pentru a genera reacții în publicul lor.

Prin urmare, culoarea care îți atrage cel mai mult atenția într-o imagine va vorbi cu siguranță despre modul în care iei viața. În acest caz, vă sugerăm să alegeți un trandafir. Priviți aceste șase opțiuni și alegeți-o pe cea a cărei culoare și design vi se par cele mai plăcute. Atunci vezi ce spune asta despre personalitatea ta.

Pentru tine cel mai important lucru în această viață sunt prietenii și relațiile sociale. Îți place să fii înconjurat de cei dragi și pentru ei ești capabil să oferi totul.

Ai un puternic simț al responsabilității și îți place să lucrezi pentru a-ți îndeplini obiectivele. În general, când îți pui în minte ceva, îl reușești mereu, pentru că ești capabil să îmbini perfect pasiunea și calmul.

Să nu uităm că albastrul este cea mai rece culoare și asta înseamnă că, indiferent de câtă dragoste ai pune în ceea ce faci, vei putea mereu să te gândești rece la fiecare mișcare și să nu faci un pas greșit.

2. Inteligență și distracție

Galbenul este o culoare care are multe semnificații. Este asociat cu fericirea și inteligența, de asemenea cu luxul și petrecerea. Daca ai ales acest trandafir, cu siguranta esti o persoana careia ii place sa traiasca din plin si sa parieze pe lucrurile care te pasioneaza cu adevarat. Asta nu înseamnă că nu îți dorești anumite conforturi. Încerci să-ți oferi momente de plăcere și lucruri care îți plac, nu economisești când vine vorba de a trăi bine, dar nici nu ești pretențios. Toate în perspectivă.

Dacă după o zi de muncă grea poți merge la o petrecere, mult mai bine. Îți place să dansezi, să te bucuri de viață și să te distrezi. Ai tendința să atragi multe priviri cu senzualitatea ta înnăscută, fără măcar să o cauți.

3. Artă și compasiune

Dacă ai ales trandafirul multicolor, atunci ești cineva care vede totul pe partea bună. Nu poți rămâne cu un singur lucru, pentru că totul are farmecul lui.

Ești un artist înnăscut, îți place să reprezinți lumea prin toate formele de artă. De asemenea, ești un partener și un prieten grozav.

Întrucât ești întotdeauna capabil să atragi virtutea chiar și în cele mai rele momente, ești consilierul ideal și un mare aliat în momentele de criză. Vei avea întotdeauna un cuvânt de încurajare pentru a-l ajuta pe celălalt.

Trebuie să înveți să recunoști acea mare valoare pe care o ai, pentru că uneori te oferi atât de mult altora încât uiți să te gândești la tine.
4. Bucurie și energie

Dacă ai ales trandafirul portocaliu, atunci ești energie pură. Portocaliul elimină energiile negative și este asociat cu pozitivitatea. Ești unul dintre cei care sunt mereu dispuși să însoțească un prieten într-o aventură, indiferent de zi sau de oră. Prietenii tăi te sună întotdeauna primul, pentru că știu că nu vei spune nu. Îți place tot ce are legătură cu energia, cum ar fi sportul. Ești și vesel: este rar să te găsești într-o dispoziție proastă.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ești doar o persoană corporală. Pentru tine, echilibrul dintre corp, minte si spirit este esential. Prin urmare, îți oferi și ție momentele tale de introspecție.

5. Natura și armonie

Trandafirul verde reprezintă calmul și speranța. Daca ai ales acest trandafir, cu siguranta esti o persoana foarte apropiata de natura, ai nevoie de contact cu natura pentru a te simti bine. Mai presus de toate, tânjești liniște și armonie. Îți este greu să faci față haosului. Ești ordonat, dar nu neapărat detaliat. Trebuie pur și simplu să-ți pui lucrurile și viața pentru a fi calm.

De asemenea, ești unul dintre cei care văd viitorul cu speranță și de aceea crezi mereu în expresia „mâine este mai bine”. Nu ești nostalgic; dimpotrivă, ești mereu concentrat pe ceea ce urmează.

6. Pasiune și încredere

Daca ai ales trandafirul rosu, cu siguranta esti pasionat de viata. Roșul este culoarea emoțiilor intense, a sentimentelor profunde. Ai încredere în tine și nu te clinti niciodată. Nu ți-e frică să faci greșeli: știi că singura modalitate de a merge înainte este să faci pași. De aceea nu stai niciodată pe loc și te confrunți mereu cu proiecte noi. Ești curajos și optimist și, într-un fel sau altul, ajungi mereu să-ți atingi obiectivele.

Mulți oameni te admiră pentru realizările tale.

Tu ce trandafir ești?