Însărcinată în mai bine de 20 de săptămâni, Serena Williams nu-și mai ascunde sarcina de ochii lumii, tocmai de aceea a acceptat invitația de a participa la Gala Met - gală anuală de colectare de fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Viitoarea mămică nu a mers la eveniment de una singură, ci însoțită de logodnicul său.

Celebra tenismenă Serena Williams este în așteptarea primului copil! (FOTO)

Cea mai bogată sportivă a lumii și-a onorat la superlativ invitația de a participa la Met Gala 2017, iar alături i-a fost nimeni altul decât Alexis Ohanian – antreprenorul online american, recunoscut în special pentru faptul că a fondat rețeaua de socializare Reddit.

Serena Williams vorbește în premieră despre sarcină. A dezvăluit taina în mod accidental

Pentru că nu mai e loc de taine, sportiva a decis să nu-și camufleze statutul de gravidă într-o ținută prea largă, alegând o rochie care îi sublinia perfect burtica proeminentă.

Night at the museum. A view from the back… and front @donatella_versace

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena a ales să îmbrace o rochie de culoare verde smarald, cu trenă, semnată de Atelierul Versace. Ținuta accesorizată cu mărgele i-a conferit purtătoarei o puternică notă feminină, camuflându-i formele atletice.

Cât despre partenerul sportivei, Alexis a ales să îmbrace un costum de culoare neagră, asortat cu papion. Cei doi au fost în centrul atenției, întrucât au apărut în lumina reflectoarelor la câteva zile distanță după împărtășirea veștii că vor deveni părinți.

Vezi și:

Explozie de glamour și extravaganță la Met Gala 2017. Ce ținute au afișat vedetele (Foto)

Selena Gomez și The Weeknd au debutat pe covorul roșu în calitate oficială de cuplu (FOTO)

Foto: Instagram, REX/Shutterstock,  Kevin Mazur/WireImage, Instagram, Twitter

Distribuie articolul: