Moldova Fashion Days a revenit în acest sezon cu un Marathon într-un nou format – prezentări express pe durata unei zile, cu genericul Old vs. New. În cadrul acestuia, publicul a putut admira online colecțiile pe care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă. La Moldova Fashion Marathon 20 de designeri autohtoni, brand-uri consacrate și nume noi au prezentat noile realizări.

Ina Talpă, stilistă Bronette Accesories a spus în cadrul unui interviu în timpul evenimentului Moldova Fashion Marathon despre accesoriile pe care e bine să le purtăm în acest sezon.

Ce bijuterii purtăm toamna-iarna ce vine

„În această toamnă avem un amalgam de tendințe care pe noi ne bucură foarte mult, deoarece sunt pe toate gusturile: avem domnișoare care iubesc accesoriile foarte minimaliste și altele care preferă accesoriile foarte accentuate. Acest lucru ni-l permit din plin tendințele: avem lanțuri masive, dar și lănțișoare foarte subțiri, ca brățara; avem perle pentru fetele mai romantice și avem o combinație dintre culori și lanțuri pentru fetele îndrăznețe. Eu credeam că fetele poartă mai mult cerceii, dar de fapt fetele iubesc totul. Mai ales că și podiumurile internaționale pun acum mare accent pe accesorii”, spune stilista.

Culorile bijuteriilor acestui sezon

„În acest sezon se poartă culorile metalice, atât auriu, cât și bijuterii argintii. Dar și combinația dintre acestea două, este foarte trendy. Tendința de perle și lanțuri s-a păstrat de anul trecut, fiind adaptate la ținutele mai groase, care pot fi purtate la malete sau la puloverele over-size. Alegem, în aceste cazuri, pandative masive, acre să nu se piardă printre stofele groase, iar iubitoarele de minimalism vor purta cercei pentru a accesoriza ținutele de iarnă”, spune în cadrul LIVE-ului Ina Talpă.

Vezi câteva dintre colecțiile prezentate într-un LIVE video pe EA.md de la Moldova Fashion Marathon.

Foto: Bronette Accesories