Știm cât de mult ai îndrăgit rucsacurile comode, dar în același timp și stilate, pălăriile voluminoase sau costumele de baie într-o singură piesă…, dar vine un moment în care trebuie să-ți reîmprospătezi preferințele și garderoba. Speciliștii în modă cred că acestea 7 piese vestimentare ar trebui să nu mai fie în topul preferințelor.

Pălării mari 

Uită de pălăriile cu boruri largi în acest sezon. Alege modele pescăreşti, frumos colorate. Vei fi o apariţie veselă, iar o astfel de pălărie este mult mai practică.

Costumele de baie dintr-o piesă 

Este momentul să-ţi expui corpul la soare şi să alegi costumele de baie din două piese. Costumele dintr-o singură piesă nu mai sunt la modă și, în plus, nu te lasă să te bronzezi aşa cum ţi-ai dori. Poţi alege modele cu cataramă, flori sau imprimeuri originale.

Topurile fără mâneci 

Aceste topuri sunt sexy şi tinereşti, dar nu mai sunt la modă. Poţi să le înlocuieşti cu topuri pe un umăr, mult mai șic. Vei fi originală şi în tendinţe. Magazinele îţi pun la dispoziţie o gamă foarte variată de modele.

Pantalonii scurți

Pantalonii prea scurţi pot fi vulgari. Alege, în schimb, modele până la genunchi. Extrem de populari la începutul anilor 2000, aceşti pantaloni au revenit în tendinţe şi sunt foarte uşor de asortat.

Rucsacul

Vara trecută, rucsacul a fost la mare căutare, dar era lui a început să apună. Locul i-a fost luat de genţile de umăr, care au fost pe val în anii ’90 și acum au revenit în tendințe. Dacă alegi o ţinută lejeră, de vară, integrează cu încredere o astfel de geantă în outfit şi lasă deoparte rucsacul.

Flip – flops

Vara asta, papucii de plajă cu toc sunt o alegere îndrăzneaţă. Uită de banalii şlapi şi investeşte într-o asemenea pereche. Vei părea mai înaltă, iar pielea ta va respira. Sunt mai eleganţi decât nişte papuci de plajă clasici, iar tu vei fi mai sexy.

Culori neutre

Este vară, iar garderoba ta ar trebui să fie o explozie de culoare. Lasă tonurile neutre pentru sezonul rece, iar tu alege să porţi culori vii şi imprimeuri vesele. Bucură-te de o vară plină de culoare!

Sursa: Divahair.ro