Fiecare mireasă dorește să fie cea mai frumoasă în cea mai specială zi din viața ei, fiecare detaliu este pus bine la punct doar ca nunta să fie o poveste și ea regina. Make-up-ul pentru care optezi în ziua nunții este un element semnificativ și de bază pentru a cuceri privirile tuturor invitaților. Patricia Marinici, make-up artistă, îți vine în ajutor cu câteva tendințe din industria nunții ca tu să fii regina poveștii tale.

Naturalețea și prospeţimea sunt principalele tendinţe în machiajul de nuntă pentru anul 2021. O tendinţă evidentă în machiaj este strobingul – evidenţierea părţilor proeminente ale feţei cu un marcator.

„Femeile tind mereu să atingă perfecţiunea şi vor să aibă un machiaj impecabil. Multe dintre ele cad în extreme şi îşi pun pe faţă prea mult machiaj, fie că vorbim aici despre fond de ten sau despre fard de pleoape. Dacă exageraţi cu machiajul, veţi obţine o mască artificială care nu vă va avantaja. Ţinem cont că imaginea perfectă a unei mirese trebuie să trimită cu gândul la naturaleţe şi feminitate”, declară Patricia Marinici.

Ten curat și strălucitor, cu aspect de prospeţime

„Machiajul clasic, plin de farmec, este și anul acesta la loc de frunte: buzele şi săgeţile strălucitoare „Hollywood Chic”, machiajul cu întunecarea colţului superior al ochiului, precum şi ochii fumurii sunt modelele perfecte de machiaj pentru cele mai îndrăzneţe mirese”, mai spune specialista în make-up.

Smokey eyes și sprâncene stufoase

„Smokey la fel rămâne la modă în tendinţele machiajului pentru mirese. Sprâncenele stufoase vor dicta anul 2021, aşa că sprâncenele ar trebui să arate cât mai natural. Cel mai bine ar fi să optaţi pentru nişte sprâncene modelate cu ajutorul pensetei apoi să evidenţiaţi firele cu un rimel de sprâncene sau să le fixaţi cu ceară specială. Paleta cromatică folosită va fi una în tonuri calde, naturale, având la bază culori precum: bej, crem, lila, roz pal, maro. Pentru buze puteţi folosi un balsam care oferă o nuanţă deschisă sau puteţi opta pentru un ruj în nuanţele nude. Puţin roz va accentua bine liniile pomeţilor şi va face machiajul de nuntă 2021-2022 romantic şi feminin”, mai menționează Patricia.

„Un machiaj reuşit este suma mai multor factori: ten bine pregătit, alegerea artistului potrivit şi, nu în ultimul rând, simpatia sau chimia care se creează între mireasă şi make-up artist”, mai spune specialista.

Eleganţa, minimalismul şi individualitatea sunt cei trei piloni care stau la baza tendințelor 2021 pentru machiaj. Indiferent de trendurile din make-up, în 2021 este momentul să străluceşti! Alege un machiaj care să îţi pună în evidenţă trăsăturile şi care te va face să te simţi specială.

„Principalul lucru este să rămâi fidelă stilului tău, să te simţi confortabilă şi să fii fericită. Aceasta este ziua ta!!! Orice tendinţă este bună doar dacă reflectă propriile gusturi şi preferinţe. FIŢI FRUMOASE CU ORICE OCAZIE”, ne urează în final Patricia Marinici, make-up artistă.

Autor: Nemîchin Micaela, stagiară