O geantă de mână potrivită ar putea reprezenta piesa de rezistență a oricărei ținute feminine, însă alegerea uneia ar putea fi cu adevărat dificilă.

Cu toate acestea, dacă alegi dintre modelele de genți dama la modă, va fi mai simplu să îți completezi ținutele de zi cu zi sau pe cele de ocazie. Iată care sunt cele mai noi modele de genți pe care le poți alege.

Cum alegi geanta de damă potrivită?

Alegerea unei genți dama potrivite este extrem de importantă, iar unul dintre aspectele de care trebuie să ții cont este ocazia cu care o vei purta. Într-adevăr, înainte de toate, este indicat să îți pui câteva întrebări esențiale pentru a ști ce model de geantă ți se potrivește, iar una dintre acestea se referă la ocazia cu care o vei purta.

Cum ai de gând să folosești geanta? Pentru ce ocazie? Ce obiecte personale vei purta în ea? O vei folosi zi de zi sau doar ocazional? Este vorba despre o geantă pentru serviciu sau despre o geantă pentru ocazii deosebite? Ce brand este potrivit sau preferat de tine?

Gențile tote sau gențile tip sac 

Cunoscute sub denumirea de genți tote, gențile pentru femei tip sac sunt potrivite pentru acele femei care au nevoie de multe obiecte pe care să le poarte cu sine zi de zi. Pentru muncă sau pentru studii, pentru femeile de afaceri, dar și pentru femeile care preferă să aibă o geantă care să le însoțească zi de zi în tot ceea ce fac, acest model de genți a revenit în atenția iubitoarelor modei.

Marele avantaj oferit de acest model de genți este reprezentat de faptul că pot fi purtate ca genți de mână, dar și ca genți de umăr, mai ales dacă sunt prevăzute cu o curea suplimentară în acest sens.

Gențile tip satchel

Există acele modele de genți de mână tip servietă pe care mai ales studentele le poartă în vederea transportării cărților sau cursurilor de la facultate. Cu toate acestea, moda se extinde la nivel general, iar gențile tip satchel, mai ales cele de mici dimensiuni, pot fi purtate pentru completarea ținutelor urbane sau pentru completarea ținutelor casual ușor sofisticate.

Acestea oferă un aspect estetic deosebit, dar și unul practic, îmbinând astfel utilul cu plăcutul într-un mod inedit. Poți purta o astfel de geantă atât la ocaziile de zi cu zi, cât și la cele ușor formale.

Gențile saddle: genți de umăr, dar și genți de mână deopotrivă

Denumirea pe care îl are acest tip de geantă se datorează formei pe care o are: aceea de șa. Acest model de genți pentru femei se regăsește mai ales în mărime mică sau mărime medie, însă atunci când o alegi vei găsi cu siguranță obiectele esențiale pe care să le porți cu tine. Mai ales la evenimentele de seară poți folosi astfel de modele de genți, dar nici pentru ocaziile zilnice nu sunt de ratat astfel de genți.

Alege o geantă de acest fel în culori deosebite, așa cum ar fi verdele smarald, și nu vei regreta, cu siguranță. Într-adevăr, culoarea pe care o are geanta aleasă este unul dintre aspectele pe care ar fi de preferat să le ai în vedere atunci când faci o alegere finală.

De asemenea, nu uita că este de preferat să alegi modele de genți de mână realizate de branduri celebre, iar designul și culoarea la modă vor fi asigurate. Completează-ți ținutele cu geanta potrivită și vei reuși să obții unul dintre efectele dorite: acela de a surprinde și de a atrage privirile celor din jur.

Distribuie articolul: