Scopul acestui articol este  te ajute  aduci mai mult romantism în viață ta și  faci lucrurile mai interesante pentru ține și pentru partenerul tău. Avem 20 de sugestii pentru tine:

1. Vopsiți-vă părul unul celuilalt. Go wild și alege culori deschise și strălucitoare… sau poți să păstrezi îți decolorezi suvițele, cred.

2. Mergeți cu mașina fără o destinație anume în minte.

3. Faceți TikToks împreună. Pentru că, în secret, toată lumea vrea să facă parte dintr-un cuplu celebru de pe TikTok.

4. Încercați o zi de SPA. Cu acorduri de Enya în surdină. Răsfățați-vă reciproc cu masaje și tratamente faciale (da, fix ca la un ritual de skincare clasic).

5. Înscrieți-vă la un curs online de gătit care se ține live sau, pur și simplu, încercați împreună o rețetă de pe YouTube

6. Patinați cu rolele. Chiar dacă este numai pe mocheta din sufragerie.

7. Scoateți de la naftalină fotografii din copilărie și supără-te pe iubitul tău când o să-ți spună că, fără niciun dubiu, nu ar fi ieșit cu tine dacă ați fi fost în același liceu.

8. Căsătoriți-vă. Glumesc, nu vă căsătoriți doar de dragul de a avea un date formidabil sau cum vreți voi… 😅

9. Întâlniți-va în oraș fără să plănuiți nimic. Apoi scoateți o moneda și fiecare își alege o față a monedei, stema sau banul. Dați cu banul. Cel la care pică moneda trebuie să-l ducă pe celălalt într-un loc unde n-a fost niciodată.

10. Idee pentru vară: Ia o pătură, o sticlă de vin, o cutie cu bomboane de ciocolată și mergeți într-un parc la 3 noaptea.

11. Ia un film romantic, mergeți cu mașina în afară orașului undeva unde se poate vedea panorama, așezați-vă pe locurile din spate și uități-va la film. Nu uita să încarci laptopul înainte și să ai popcorn.

12. Scoateți bicicletele de pe balcon și plecați la plimbare. Dacă nu ai bicicletă, închiriază de la un centru de închirieri. Dacă nu ai centru de închirieri, împrumută de la prieteni. Poți încerca și închiriere auto.

13. Mergeți împreună la o degustare de vinuri.

14. Body Painting. Nu trebuie să descriu prea mult aici. Doar va sugerez să folosiți vopsele pe baza de apă care să iasă ușor. Nu vreți să stați  15 minute să luați culorile de pe voi.

15. Mergeți la echitație împreună. În mai toate marile orașe găsești unde să faci echitație. E relativ ieftin, te distrezi și înveți ceva nou.

16. Mergeți împreună la o piesă de teatru de comedie. Îți sugerez să alegi mai bine piese de comedie pentru că dramele sau tragediile creează mai greu starea potrivită pe care o vrei pentru o întâlnire. Râsul creează o relație mai rapid decât tristețea.

17. Provocați-va la un turneu de biliard sau bowling pe porunci. Cel mai bun din 5 partide câștigă de la celălalt un masaj.

18. Mergeți într-un parc de distracții și încercați toate oportunitățile de acolo, mașinuțe, roller coaster etc. Încheiați cu vată de zahăr.

19. Mergeți împreună la stand-up comedy.

20. Dacă ești bărbat: invit-o la un meci de fotbal. Apoi du-o de fapt la un concert de muzică de camera care îi place. Cumpără bilete în avans.

Succes la întâlnire! 😉

Distribuie articolul: