Recent, pe pagina sa de Instagram, Tatiana Maxian a distribuit un filmuleț în care recunoaște că ar semăna cu Inna. Aceasta susține că i s-ar fi spus în nenumărate rânduri despre asemănarea pe care o are cu celebra artistă din România. Tu ce zici, chiar seamănă cele două?

„Ohhh, iată că e gata și filmulețul
„Hrana” pentru cei care nu mă suportă, pentru cei care zic că sunt vulgară. Sunt pregătită pentru comentariile celor, care vor spune că am copiat-o pe @inna
Nu este așa dragii mei. Și fără comentariile voastre îmi dau seama ca acest filmuleț nici nu se compară cu videoclipul Innei, că e versiune „moldoveneasca”.
Inna este inspirația mea de foaaarte mult timp. Am auzit de la o mulțime de oameni că semănam foarte tare, de aceea și m-am decis la o astfel de provocare.
Cum se mai spune:„Câinii latră, dar caravana trece”, a scris Tatiana și a distribuit filmulețul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tatiana Maxian (@maxian_tatiana)

Vezi și: Bloggerița Tatiana Maxian a publicat niște imagini senzuale, unde e împreună cu soțul: „Acel foc mai este între noi, acea dorință nebună” (Video)

Totuși, se pare că Tatianei nu-i displace asemănarea și și-o asumă, iar coloana muzicală a filmulețului pe care l-a postat este însoțită chiar de piesa Innei – „Maza”, a cărei videoclip îl poți urmări mai jos.

Tu ce zici, i-a reușit Tatianei să accentueze asemănarea dintre ea și Inna?

Sursa foto & video: Instagram & YouTube.