Britney are o relație extrem de strictă și conservatoare cu tatăl său, Jamie Spears, încă de când a făcut crizele în 2007. Potrivit Forbes, această relație a protejat-o în cei mai tumultoși ani din viața sa, însă, bărbatul încă îi dictează cum să își trăiască viața, la 13 ani după.

Britney este împreună cu Sam Asghari, 26 de ani, de câțiva ani, iar mulți au speculat că este posibil ca relația să ducă spre un mariaj. Sam a ajutat-o mult să își găsească stabilitatea și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Deși el are o influență pozitivă asupra vedetei, Jamie, tatăl ei, este împotriva ideii de a o lăsa să se recăsătorească.

Acesta nu vrea să treacă prin complicațiile legale ce vin cu o nuntă, dar și cu un divort. Până tatăl său nu o lasă să meargă spre altar, Britney nu poate, legal, să se căsătorească.

Aparent, la finalul acestei veri, Spears s-ar putea bucura în sfârșit de banii ei și ar putea să se căsătorească, ținând cont că contractul cu tatăl său va fi revizuit. Dacă Britney este capabilă să își controleze din nou viața, ea și Sam s-ar putea căsători și ar putea să întemeieze o familie.

Deși Britney a rămas extrem de discretă privind contractul făcut între ea și tatăl său, multe surse au speculat că nu o deranjează ca acesta să preia controlul, însă, având 38 de ani, este extrem de posibil ca starul să viseze la o căsnicie fără ca tatăl său să dicteze orice face.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: