Tarta cu dovleac este cu siguranță desertul preferat al toamnei nu doar pentru americani, ci pentru toate popoarele care au învățat să prețuiască beneficiile dovlecilor. Mai jos, veți găsi rețeta de preparare a acestui desert.

Pentru prepararea tartei, veți avea nevoie de:

  • 3 ouă
  • 900 gr. de dovleac
  • 2 pahare de făină de grâu
  • 200 ml de frișcă de 30% grăsime
  • 200 gr. de zahăr
  • 1,5 pachete cu unt

Mod de preparare:

  1. Amestecați untul lăsat la temperatura odăii cu făina, până la încorporarea completă;
  2. Adăugați peste masa obținută on ou, apoi amestecați din nou;
  3. Lăsați aluatul la frigider pentru 40 de minute. Între timp, curățați dovleacul de coajă, semințe și miez și tăiați-l cubulețe.
  4. Miezul de dovleac se pune pe o tigaie mai adâncă și se lasă la „topit” cu capacul deasupra, după care masa obținută se mărunțește cu un blender, pentru a obține un pireu.
  5. Aluatul din frigider se va întinde pe o tavă pentru tarte și se va coace pentru 15 min, la temperatura de 190 de grade.
  6. Adăugați în pireul de dovleac ouăle rămase și frișca. Amestecați și turnați masa în tava cu aluatul copt.
  7. Tarta se va coace timp o oră, la temperatura de 180 de grade Celsius.
  8. Desertul se va servi răcit.

역대급 #무기력폭탄 맞은듯..

A post shared by D (@dyleeeee) on

 

Distribuie articolul: