Cel mai mare târg de caritate al anului se ține și anul acesta la început de decembrie.  Pavilionul central de la Moldexpo va fi plin de bunătăți, de oameni buni și de multe daruri pe 9 decembrie (duminică), începând cu ora 10:00. Femei de afaceri, diplomate și soțiile diplomaților străini aduc la un loc cultura și tradițiile sărbătorilor de iarnă ale mai multor popoare.

Cea de-a 22-a ediţie a „Târgului internațional de caritate – 2018”, organizată de „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanți ai corpului diplomatic din Moldova, are drept obiectiv colectarea de fonduri pentru cinci proiecte locale, axate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor și copiilor defavorizați.

Banii adunaţi din donațiile vizitatorilor sau din vânzările biletelor de acces, precum şi pentru participarea la tombolă vor fi donați celor 5 beneficiari selectați de către comitetul de granturi al „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”.

La fiecare ediţie, acest scop nobil adună împreună reprezentanţi ai comunităților locale și internaționale pentru un schimb interactiv de experienţă dar și pentru a  face cunoscută activităţile sociale. Ambasade, organizații internaționale și naţionale, antreprenori dar și meșteri populari îşi vor etala, în cadrul Târgului bucate tradiţionale, suvenire, lucrări de artizanat, vestimentaţie etc la preţuri accesibile. Totodată, va fi organizată şi o tombolă cu sute de premii de valoare, oferite de sponsori, parteneri și donatori, precum: bilete avia, gadjeturi, bibelouri, articole handmade etc.

La ediția precedentă a targului s-au colectat peste 36 000 de euro, bani care au mers pentru sprijinirea femeilor și copiilor din categorii vulnerabile, în urma vânzării a şase mii de bilete.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.