Este mândra lui Bădița, Tărăncuța Veselă, bloggerița care niciodată nu spune secretele din casă și așternut până la urmă, dar le povestește siropos și parcă luate din viața tuturor. Am rugat-o să facă mișto de bădița, iar ea a spus că nu-i nimic mai reprezentativ decât să meargă cu fina la pește. Ce-a urmat, vedeți și singuri.

Bărbatul la puterea a 8-a pentru EA:

Dacă nu ar fi fost bărbatul atât de inventiv, Kamasutra ar fi fost tare plictisitoare.

Femeia fără bărbat este nervoasă și țâfnoasă. De asta ea trebuie strânsă la perete și „zgâlțâită” până amețesc și fluturii din stomac!

Bărbații au fost creați impecabil. Noi deja cizelăm ce nu se ajunge: olecuță de burtă, niște păr sur la tâmple, câțiva nervi în plus și…poate chiar și un pic de tahicardie.

Bărbații știu întotdeauna cum se descheie un sutien. Nu și să-l încheie.

Când bărbatul nu-i acasă, cuconadele se termină la 5 dimineața.

Nu-ți lăsa niciodată bărbatul cu stomacul gol și chiloții pe vine. Un bărbat flămând și nesatisfăcut este mai rău decât o femeie nervoasă și țâfnoasă.

Bărbații nu trebuie definiți. Ei trebuie îmbrățișați, pupați, alintați, corcoliți și iubiți. Evident, cei care merită, cei care te fac să zâmbești și să tresari noaptea când pielea lui se atinge de a ta. Cei care duminica merg prin casă în vârful degetelor și vorbesc cu copiii în șoaptă pentru că „mama doarme”. Cei care își pierd darul vorbirii când află că ai „împrumutat” cardul lui bancar și ai făcut o tranzacție de 6 mii de lei pe niște creme din Anglia. Cei care te ceartă și te laudă, care te fac să râzi, dar și să stai smerită în fața lui cât timp îți ține predica despre „cheltuirea irațională a banilor”.  Bărbații pe care îi acceptăm în inima, viața, sufletul și patul nostru.

tarancuta vesela

Scopul, succesul, aspirațiile sau dorințele unui bărbat depind de femeia de alături. Dacă are alături două brațe iubitoare, câțiva urecheți care mâzgâlesc pereții cu carioci, o căsuță cu grădinuță, niște vecini care vin seara la belot, niște fini care îl sufocă cu dragostea lor și un serviciu care-i place…nu-i rămâne decât să se bucure de viață, să iubească și să fie iubit…

Cartea de vivită a unui bărbat este inteligența și parfumul. Restul sunt accesorii. Bărbații inteligenți întotdeauna miros frumos. Ei au nu doar creier, dar și gusturi – să-și aleagă un parfum bun sau…o soție care are gusturi bune la alegerea parfumurilor bărbătești J.

Un băiat are primo un rival foarte mare – tatăl fetei! Deci, să țină cont că fata pe care o curtează are acasă un tată tare iubitor și agresiv cu oricine o va supăra pe prințesa lui. Și să nu citească diferite articole și cărți despre „cum să iubești o femeie”. S-o iubească așa cum simte.

tarancuta vesela

Școala pentru bărbații adevărați începe de acasă, când bărbatul este doar un băiețel. Cei mai buni profesori sunt părinții lui, de la care trebuie să ia exemplu. Iată de ce eu sar în brațe la bădița și îl sărut focos chiar în prezența copiilor noștri. Nu mă interesează ce cred alții despre asta, copiii mei sunt fericiți să ne vadă în aceste ipostaze.

Ziua Bărbaților trebuie sărbătorită noaptea. În fiecare noapte. Ei, hai, …măcar peste o noapte, că uneori au de săpat în grădină și-s tare obosiți.

Cel mai frumos cadou? Acum trei ani, când o cunoscută de-a noastră a murit de cancer, bădița m-a trimis la medic. Când am ieșit, i-am scris un mesaj: „Sunt sănătoasă tun! Trei foliculi vor să fie fecundați J”. Răspunsul lui a fost: „Vreau să primesc fix acest mesaj când o să ai 103 ani!”. Stăteam în plină stradă, mă uitam la mesajul lui și plângeam. Un inel cu diamante se pierde, se uită… Un mesaj dulce, plin cu grijă și dragoste, rămâne în amintire pentru toată viața. Chiar și până la 103 ani.

tarancuta 1

Am făcut mișto de EL! Că îi respect pasiunea pentru pescuit, dar totodată nu înțeleg cum poți să stai cu coada/undița în iaz, dacă afară-i frig și plouă! Iar pentru ca să-i demonstrez că încurajez tot ce face, am încercat să pescuiesc. Toate ca toate, dar tare-i grețos să rupi o rămă și s-o anini în cârlig! Fu! N-am simțit nici un fior pe piele și nici fluturi în stomac atunci când un pește a „tras”. Nici când l-am scos la mal. Apoi, măi barbate, nu înțeleg eu ce plăcere poți să simți de la un băț aruncat în iaz care dârdâie atunci când un pește prost s-a lăcomit la o râmă moartă!

Eheeeee, la multe se pricep bărbații! Încurajați-vă bărbații și ei vor face și ceea ce nu le place… și vor încerca să facă ceea ce n-au mai încercat vreo dată!

fresh joyFoto: Elena Covalenco

Partenerul Campaniei „Fă Mișto de EL” este

marca Comercială „Fresh & Joy” – Fă curat cu noi