Tânăra interpretă Vlada Boțan și-a surprins din nou publicul. Acum trei zile a apărut o nouă piesă pe canalul ei de youtube.

Vlada Boțan este îndrăgostită de muzică, are o voce puternică și o mulțime de planuri în cariera de artist. Este plină de viață și încearcă să-și împărtășească această energie prin piesele sale. Recent, tânăra a lansat videoclipul piesei „La înălțime”. În doar trei zile are deja peste 35 de mii de vizualizări.


Investește multă muncă și dragoste în tot ceea ce face. Acesta este secretul succesului ei. 

„Visul meu e o realitate”, a scris Vlada pe profilul ei de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vlada Boţan Official (@vladabotan)La lansarea noii sale piese, Vlada a organizat o petrecere „la înălțime”. Prietenii și familia tinerei interprete au fost invitați pe o clădire înaltă, care avea o terasă în aer liber, cu o priveliște superbă a Chișinăului de seară.


Piesa este compusă de Vlada, fiind ajutată de Radu Duminică, iar evenimentul de lansare a videoclipului a fost deosebit și foarte special pentru tânăra cântăreață. A primit o mulțime de flori și cuvinte de laudă din partea celor dragi.

„Le sunt recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat şi m-au ajutat să realizez acest proiect.”, a spus cu lacrimi în ochi Vlada Boţan.

Vizionează aici videoclipul:

Foto: Instagram/Vladaboțan

Distribuie articolul: