Pe 18 Mai 2024, la Madison Park, Chișinău a fost gazda unui eveniment de business remarcabil, organizat de Rare People. Acest eveniment a atras peste 450 de antreprenori, freelanceri și manageri de top, depășind toate așteptările și KPI-urile stabilite.

Evenimentul, numit Talking Business, a fost structurat în două blocuri mari de prezentări, fiecare aducând în prim-plan subiecte esențiale pentru succesul în lumea afacerilor.

Primul bloc de prezentări

Primul bloc a inclus prezentările a cinci speakeri de renume:

 1. Cristina Bulai, Fondatoare a Remax Central, a oferit perspective valoroase despre deschiderea și dezvoltarea unei afaceri prin francizare.
 2. Dan Dima, Co-fondator al DAD for Business, a discutat despre conceptul de Unit Economy și motivele pentru care unele afaceri din Moldova nu ating succesul dorit.
 3. Alexei Munteanu, Marketing Director la Viorica Cosmetic, a explorat noile tendințe și strategii în marketingul contemporan.
 4. Andrei Haret, Fondator al Marketingo, a vorbit despre utilizarea inteligenței artificiale și automatizării în marketing.
 5. Alex Timofte, Fondator al Active Digital, a prezentat soluții digitale pentru revoluționarea gestionării afacerii.

Al doilea bloc de prezentări

Al doilea bloc a adus în atenție alte șase prezentări captivante:

 1. Mihail Popescu, Fondator al Rare People, a provocat publicul să reflecteze la tema “2024 angajați tot mai puțini și mai slabi. Ce facem?”.
 2. Badan Vladimir, Head of Marketing la Rabota.md, a împărtășit secretele pentru crearea anunțurilor de angajare eficiente.
 3. Eva Pogor, Fondatoare și CEO la Investitii.md, a prezentat principalele proiecte de finanțare pentru dezvoltarea afacerii.
 4. Olga Melniciuc, CEO la Startup Moldova, a oferit soluții pentru finanțare alternativă și inovatoare.
 5. Alina Andriuță, Consultant de Afaceri și autor al cărții “Cum să construiești un departament de vânzări”, a discutat despre erorile grave în creșterea și scalarea afacerii.
 6. Ruslan Cojocaru, Fondator al Tucano Coffee Moldova și al Oliva Restaurant, a dezvăluit strategii pentru menținerea unui echilibru între viața profesională și cea personală.

De asemenea, Tudor Darie, Fondator al Fagura, a prezentat un program inovativ pentru femei, “Cashback pentru susținerea afacerilor conduse de femei”.

Networking și oportunități de colaborare

Fiecare bloc s-a încheiat cu un panel de discuții, oferind participanților oportunitatea de a adresa întrebări directe speakerilor și de a primi răspunsuri inspiraționale și practice. Trei pauze dedicate au facilitat ample oportunități de networking, în care participanții au interacționat activ, bucurându-se de deliciile oferite de partenerii evenimentului: Dulcinella, Ciocolata Ta Milano, Ferma cu origini, și de băuturile oferite de Smart Coffee Service, Rădăcini și Nordica.

Obține înregistrările video ale prezentărilor!

Pentru cei care nu au reușit să participe la eveniment, aveți acum ocazia să achiziționați înregistrările video ale prezentărilor preferate pentru doar 399 lei. Ca BONUS, veți primi și înregistrările video ale celorlalți speakeri! Sună bine, nu?

Apasă pe linkul de aici: https://paynet.md/qr/926515159370538625

Fă plata și primește primul înregistrările!

Distribuie articolul: