După o pauză de un an, tabăra de vară de jocuri intelectuale, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, revine cu ediția a 14-a. Anul acesta tabăra se va desfășura în Centrul de odihnă și creație „F’Estival” și va aduna peste 50 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei.

Scopul taberei este de a crește interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și corespunzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale CMJI, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri: „Ce? Unde? Când?”, Brain Ring, Trivia Quiz, „Erudit Cvartet” cât și activități în aer liber, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate.

Pe parcursul taberei, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea multilaterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ, vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu interese similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Dacă dorești să petreci o săptămână de neuitat alături de alți tineri curioși, aplică până pe 20 iunie, participarea este gratuită.

Pentru a afla mai multe detalii despre Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale’’ este implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație neguvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, autoeducația și implicarea civică.

Distribuie articolul: