Sunt unele dintre cele mai mari celebrități din lume, însă chiar și ele s-au confruntat cu refuzuri mai mult sau mai puțin politicoase în showbiz. Iată ce critici crunte au primit aceste VIP-uri!


Brad Pitt – un agent de casting i-a recomandat lecții de actorie

Cu toții avem senzația că Thelma and Louise a fost primul film al faimosului actor, însă nu e așa. Vedeta a apărut în numeroase alte producții hollywoodiene înainte de-a deveni cunoscut alături de Susan Sarandon și Geena Davis, numai că nimeni nu le-a văzut sau ținut minte. Ei, în acea perioadă în care se chinuia să obțină succesul în Cetatea Filmului, Brad s-a prezentat la un casting pentru The Accused, un film din 1988, cu Judie Foster. Culmea e că directorul de casting i-a propus lui Pitt să se mai pregătească nițel până să aibă pretenția să primească vreun rol mai însemnat și l-a trimis să mai ia câteva lecții de actorie.

Shakira – i s-a spus că behăie, nu cântă

Cam dur pentru o artistă care a început să scrie poezii încă de la vârsta de 6 ani, iar la numai 8 ani a compus primul ei cântec. Ca să nu mai spunem că Shakira a fost dată afară din corul școlii din simplul motiv că vocea ei vibra prea mult și prea puternic pe melodiile cântate. Profesoara ei de muzică a mers chiar atât de departe încât să-i spună că vocea ei sună ca a unei capre. „Acum e amuzant comentariul, dar atunci a fost traumatizant!”, recunoaște vedeta.

Madonna – respinsă de casa de discuri

Un lucru e cert în ceea ce o privește pe Regina Pop – nu renunță să-și urmeze visul, oricare ar fi acela! Și bine face, pentru că s-ar fi ales praful de cariera ei dacă ar fi ascultat sfatul unor „binevoitori” pe care i-a întâlnit la începuturile ei în showbiz și care nu i-au dat nicio șansă să se lanseze în muzică. Venită în NY cu numai 35 de dolari în buzunar, a încercat să-și facă un nume ca artist solo și, drept urmare, și-a trimis un demo către casele de discuri. Șeful Millennium Records mai că s-a luat cu mâinile de cap când a ascultat-o pe Madonna și i-a spus cât a putut el de politicos că nu va semna niciun contract cu ea.

Lady Gaga – respinsă de prima casă de discuri

Prima impresie pe care a făcut-o în fața lui Joshua Sarubin, de la Def Jam Recordings, a fost cât se putea de bună, având în vedere că Gaga a semnat un contract cu casa respectivă de discuri. Problema a apărut după numai trei luni de colaborare, când Def Jam Recordings s-a răzgândit că poate face vreun star din Stefani Joanne Angelina Germanotta și a renunțat la ea. Dar artista s-a repliat și a găsit altă cale de-a se face cunoscută – a început să cânte prin baruri până a fost descoperită de Akon, care a luat-o sub aripa sa protectivă.

Kate Winslet – profesorii de actorie i-a spus că trebuie să se mulțumească cu rolurile de grăsană

S-a născut într-o familie englezească săracă, însă, în ciuda lipsurile materiale, familia ei a crezut că va deveni o actriță cunoscută într-o bună zi. Însă părinții ei erau cam singurele persoane care credeau în fetița durdulie: „La 14 ani, profesorul de actorie mi-a spus că trebuie să mă resemnez, că trebuie să mă mulțumesc cu rolurile de fată sau femeie grasă și atâta tot!”, își aduce aminte Kate.

Vedeți AICI ce alte vedete se mai înscriu în lista celor pentru care succesul nu a venit atât de ușor precum ar părea.

Foto: okmagazine.ro

Distribuie articolul: