Moldovenii pot zbura fără griji spre toate direcțiile lumii. Acesta este mesajul companie „eAvion” care s-a lansat pe piața de vânzare a biletelor de avion. Iată ce avantaje prezintă compania și cum poți să comanzi bilete spre orice destinație.

Imagine de ansamblu a opțiunilor

eAvion este o companie specializată în vânzarea biletelor de avion. Mai exact, compania prezintă călătorilor o imagine în ansamblu a opțiunilor de călătorie disponibile la un preț cât mai bun. Experți în domeniul ticketing cu o experiență de peste 5 ani, vă garantează o abordare individuală, iar compania vă pune la dispoziție un asistent personal pe tot parcursul călătoriei.

Știm că planificarea unei călătorii poate fi dificilă. De aceea, vă oferim întreaga noastră experiență pentru a vă ajuta să stabiliți toate detaliile care contează. Astfel, economisim timpul și nervii dumneavoastră. Sună bine, nu-i așa?” a declarat Vasile Ceban, co-fondator eAvion.

Asistentul personal asigură toate detaliile

Companie vine cu un spectru larg de servicii pentru a simplifica tot procesul de cumpărare a unui bilet de avion. De la stabilirea tuturor detaliilor de zbor până la check-in și asigurare medicală, toatea astea sunt pe seama asistentului dumneavoastră personal. Așa că dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă faceți bagajul și să aveți grijă să nu întârziați la aeroport.

Cunoaștem cât de obositor este să răsfoiești sute de oferte de zbor cu prețuri care variază. Nemaivorbind de condițiile atât de diferite. La un moment dat, nu mai știți pe care să o alegeți și închideți nervoși toate site-urile de căutare. Acum puteți savura cafeaua în liniște cât timp noi îți organizăm zborul, fie spre vacanța de vis sau călătoria de afaceri. Cum facem asta? E foarte simplu. Ne oferiți informațiile generale despre călătorie, data, ora, țara, iar noi organizăm totul pentru dumneavoastră,” a menționat, Ecaterina Popușoi, director executiv eAvion.

Compania eAvion promite cele mai bune oferte, astfel încât să puteți rezerva oferta ideală fără efort și griji. Indiferent unde sunteți sau ce dificultăți întâmpinați, asistentul dumneavoastră este la un apel distanță, cu sfaturi și informații utile.

eComod! eSigur! eRapid!

P