Trăiți o poveste de dragoste care ți-a redat din nou fluturașii adolescenței? Și totuși, te-ai gândit că s-ar putea ca, la un moment dat, iubitul tău să înceapă să-și piardă interesul pentru tine și pentru relația pe care o aveți? Iată 7 trucuri prin intermediul cărora să-ți faci iubitul să stea ”ca pe ace” și să rămână la fel de interesat de tine ca la început!

1. Auzul este unul dintre simțurile care pot produce efecte afrodisiace. Așadar, nu ezita să îi pui iubitului tău un apelativ care să-l complimenteze și pe care să îl folosiți atunci când sunteți doar voi..în pat sau nu neapărat!

2. Menține conexiunea fizică dintre voi prin gesturi subtile, atunci când nu este momentul sau locul pentru tandrețuri! Specialiștii spun că o simplă atingere delicată pe spatele sau pe mâna iubitului poate stabili o conexiune fizică, unul dintre elementele care stabilizează o relație.

3.  Cel mai interesant paradox din lume? În timp ce femeile pot fi cucerite dacă îți deschizi inima în fața lor, bărbații sunt seduși de mister. Ține cont de acest pont și nu îi spune chiar totul iubitului tău. Lasă-l să se întrebe și să fie curios!

4. Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine!

5.  Activează-i spiritul competitiv, dar nu exagera! Este știut faptul că reprezentanții sexului tare au în sânge dorința de competiție și setea de câștig. Astfel, partenerul tău trebuie să simtă, cel puțin ocazional, că tu ești curtată și de alți bărbați. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu gelozia! Foarte mulți bărbați se sperie atunci când concurența este prea acerbă!

6. Oferă-i mici surprize, pentru a vedea că te gândești la el. De exemplu, poți să îi faci mici cadouri, care nu trebuie neapărat să fie costisitoare. Alege cadouri haioase sau utile, care să îi amintească de tine de fiecare dată când le folosește.

7. Lasă-l să fie liber! Nu încerca din răsputeri să-i acaperezi viața iubitului tău, căci, de obicei, acest comportament al femeilor nu primește un feedback prea bun din partea bărbaților. Oferă-i libertatea de a face diverse activități alături de prietenii săi, lasă-l să se ocupe de hobby-urile pe care le are și vei vedea că el te va aprecia pentru asta!

SURSA: Divahair.ro