Recent, Sia a anunțat că a adoptat doi adolescenți, iar la câteva săptămâni a făcut marele anunț: Este bunică de gemeni! Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu.

Potrivit tabu.ro, artista australiană, în vârstă de 44 de ani, a împărtășit vestea în episodul de marți al podcast-ului Apple Music al DJ Zane Lowe, spunând că unul dintre fiii ei a devenit recent tată.

„Fiul meu cel mai tânăr are doi bebeluși. Eu sunt bunică!”, a spus ea. „Sunt îngrozită”, a transmis Sia. Ea a adăugat că băieții ei o numesc „Nana”, dar că „încearcă să îi determine să îi spună Lovey, precum Kris (Jenner)”.

Artista, pe numele ei adevărat Sia Kate Isobelle Furler, ține în general foarte mult la viața ei persoanlă și nu oferă detalii publicului, însă de data aceasta s-a arătat extrem de încântată de fericita veste.

În luna mai, cântăreața Sia a dezvăluit în timpul unui interviu că familia ei s-a mărit în 2019 după ce a luat doi adolescenți dintr-un centru de plasament. „Am adoptat de fapt doi fii anul trecut”, a spus ea la acea vreme. „Amândoi aveau 18 ani.”


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA