Nu o singură dată ai auzit cum că bărbații se descurcă mai bine în bucătărie decât femeile. Află că unii bărbați sunt celebri, carismatici și foarte buni la gătit! Care sunt aceștia, vezi în cele ce urmează. 

David Beckham

Fostul fotbalist englez s-a transformat într-un familist convins. Petrece mult timp cu familia, e cel mai bun prieten al copiilor săi și, din când în când, își pune șorțul și devine bucătarul casei.

David își răsfață soția cu surprize culinare și o învață adesea pe fiica lui, Harper, cum facă prăjituri delicioase pentru ceai. A contat mult și faptul e prieten la cataramă cu unul dintre cei mai celebri maeștri bucătari din lume, Gordon Ramsey, de la care a învățat multe trucuri.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Wishing you all a Happy Lunar New Year. I must say I am quite proud of my first attempt at making dumplings! 😉🥟❤ #lunarnewyear

Публикация от David Beckham (@davidbeckham)

Mike Tindall

De când și-a făcut cont pe Instagram, soțul Zarei Philips și ginerele Prințesei Anne a postat câteva imagini cu preparate delicioase. Recent, fostul jucător de rugby a postat o fotografie cu niște cheeseburgeri care îți lasă gura apă, pe care i-a preparat în timpul carantinei.

Bradley Cooper

Pentru rolul de chef în „Burnt”, alături de Sienna Miller, Bradley a petrecut mai multe săptămâni pregatindu-se cu celebrul chef Marcus Wareing. Mai mult, starul se trage din descendenți italieni, așa nu-i nicio surpriza este atras de gătit!

Snoop Dog

În 2018, rapperul american Snoop Dog a lansat o carte de rețete, întitulată „From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg’s Kitchen”, în care își prezintă preparatele favorite. Starul este și gazda unui show TV, „Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party”, realizat cu Martha Stewart.

Justin Timberlake

Cântă, dansează, joacă în filme, și da, Justin Timberlake mai și gătește. El i-a spus lui Jay Leno într-o emisiune despre soția sa, Jessica Biel: „Ei îi place gătească, mie îmi place fac prăjituriașa avem asigurate masa și desertul.”

Sursa: AndreeaRaicu.ro

Distribuie articolul: