Aflați în plin turneu de promovare a piesei care le-a adus victorie la selecția națională Eurovision, băieții din Sunstroke Project nu pierd legătura cu fanii. Mai mult decât atât: s-au gândit să-i provoace pe admiratori să iasă din zona de confort și să-și întrece puterile în a realiza clipuri cât mai cuceritoare pe fundalul piesei „Hei Mamma”, pe care să le publice apoi pe Internet.

Anunțul trupei a fost făcut public pe rețelele sociale ale proiectului muzical, unde băieții au anunțat:

„Suntem Sunstroke Project și lansăm pe Instagram concursul pentru cel mai creativ video asociat pentru piesa „Hei Mamma”. Câștigătorul va primi un CD promoțional, tricouri și postere semnate de noi. Utilizați hashtag-ul #heymammadance.”

Puși pe glume, băieții au decis să le ofere admiratorilor și o porție de râs, publicând pe internet versiunea lor haioasă pentru această provocare.

Amintim că Sunstroke Project a prezentat, acum o lună, videoclipul oficial al piesei Hei Mamma – un produs realizat la Chișinău, cu o echipă de profesioniști autohtoni. Bogat în scene picante, clipul a stârnit multe controverse și laude din partea internauților:

 

 

Foto: captură video

Distribuie articolul: