Reprezentanta Moldovei la Concursul Muzical Eurovision din acest an a ținut o conferință de presă unde a oferit detalii despre videoclip, ținuta de scenă și show-ul cu care va evolua la Tel Aviv. De asemenea aceasta a dezvăluit că până în prezent nu a primit oferte din partea sponsorilor.

„Nu vreau să mă laud, dar am participat în acest an cu gândul de a câștiga. Cred că această piesă merită să fie auzită de toată Europa.”, spune Anna Odobescu.

Videoclip filmat în grabă

„Pe 2 martie a avut loc finala. Pe 5-6 martie am aflat că până pe 10 trebuia să transmitem organizatorilor varianta finală a piesei, dar și videoclipul. Eram puși într-o situație încât videoclipul a fost filmat și editat în 24 de ore. Recunoaștem că am fi putut crea un videoclip mai puțin banal, dar reieșind din timpul pe care îl aveam, cred că am reușit să facem ceva”, a mai dezvăluit artista.

Soțul Annei, Alexandru Vdovicenco este muzician și fiind un cunoscător al domeniului o ajută cu tot ce poate: „ Avem o echipă formată din adevărați profesioniști. În ceea ce privește show-ul, încă nu este nimic stabilit. O țară din fosta URSS vrea să ne ajute în această „aventură”, dar depinde foarte mult dacă vom reuși să găsim finanțare pentru a suporta toate cheltuielile. Băieții de la Sunstroke Project ne vor însoți în Israel pe post de susținători. De asemenea alături de noi vor fi back-vocaliștii”.

Artista este foarte încrezută în forțele proprii și recunoaște că are mai multă susținere din partea străinilor: „Sperăm că vom trece în finală. Simt că vom trece. Sunt sigură că trebuie să privim cu optimism Chiar dacă sunt moldoveni care au dubii, sunt mulți cei de peste hotare, care ne susțin și au încredere că vom trece în finală.”

Aceasta a dezvăluit că pe scena de la Tel Aviv va purta o ținută diferită de cea în care a câștigat selecția națională Eurovision, vestimentația fiind creată de designerul Viștac, împreună cu o bună prietenă.

Nu avem bani de promovare

Se pare că participarea Moldovei la Eurovision încă nu are acoperire financiară: „Suntem siguri că vom fi susținuți. Pentru că responsabilitatea este atât a noastră cât și a întregii țări. Până în prezent nu am primit nicio propunere de finanțare. Ne vom ocupa de buget în această săptămână. Israelul este o țară scumpă, chiar și atunci când acolo nu se întâmplă nimic. Știm doar că Teleradio-Moldova a achitat deja taxa de participare în concurs.”

„Știm că acest concurs este mai mult politic și totul depinde doar dacă vom plăcea altor țări, acest lucru fiind decisiv pentru a ajunge in finală”, încheie Anna Odobescu.

Vedeți mai multe în video de mai jos:

Sursa video: privesc.eu

Foto: Facebook.com

Vezi și: Anna Odobescu a lansat videoclipul pentru melodia „Stay” cu care ne va reprezenta la Eurovision 2019 (Video)