Ținuta aleasă de către Bella Hadid pentru premiile VMA 2020 a fost cu adevărat îndrăzneață și a creat multe controverse. Fanii nu se pot decide: e o ținută bună sau e un fail? 

Modelul a prezentat trofeul Tricon Award pe care l-a câștigat Lady Gaga la evenimentul așteptat, iar Bella a fost total pregătită pentru această ocazie. Ea a apărut cu o coafură inspirată din anii 1990, lăsându-și două șuvițe libere pentru a completa look-ul messy.

Coafura lui Hadid a fost făcută de către hairstylist-ul Evanie Frausto, iar look-ul dramatic conturat de eyeliner-ul negru a fost reușita makeup artistului Erin Parsons. Pentru a adăuga mai multe twist-uri vintage, aceasta a ales să poarte un top negru transparent, cercei rotunzi și pantaloni baggy.

Look-ul său senzual a fost aperciat de unii și criticat de alții. Ție îți place?

Ah, să nu uităm că Bella Hadid s-a întâlnit cu fostul ei iubit, The Weeknd, la repetițiile pentru premiile VMA 2020. „Aceștia s-au comportat normal când drumurile li s-au întâlnit, fiind în același timp, în același loc.”, a explicat o sursă pentru publicația Daily Mail, adăugând că cele două staruri au rămas în relații bune, deși relația lor a fost plină de împăcări și despărțiri.

Distribuie articolul: