Strada Ghidighici se află în cartierul Sculeanca al capitalei. Se află alături de parcul „La izvor”, la ieșirea din oraș. În toamna anului 2020, într-o postare pe facebook, primarul municipiului Chișinău s-a lăudat că această stradă a fost renovată. Totodată, a prezentat poze înainte și după renovare.

 

Nu sunt eu mare expertă în ale drumurilor, dar cred că această stradă nu a fost renovată până la urmă.

M-am plimbat de câteva ori prin parc. Am ajuns și la această stradă care ar fi trebuit să fie renovată până la urmă, chiar dacă e o stradă care se circulă mai puțin. În spatele centrelor sportive renovate cu mult fast, este o pădure care e într-o stare jalnică: copaci căzuți, crengi căzute și bucăți de asfalt.

Da, parcul „La izvor” a fost renovat. Este foarte frumos. Pot confirma asta 100%, mai ales că deseori ies în parc la plimbări. Este o diferență enormă între cum a fost odinioară și cum este acuma. mă bucur și de faptul că a fost scos de pe lac agentul economic care avea căsuțe, făcea mici și vindea alcool, apă minerală, cola. Dar e bine ca un lucru să fie bine-făcut până la capăt. Înțeleg că sunt niște costuri, dar, totuși.

Ar fi binevenită și instalarea unor camere de luat vederi, atât la intersecția străzii Calea Ieșilor cu strada Ghidighici, cât și în zona fitnesului.