După ultimul Bootcamp de la X Factor România, când Delia a decis că Anastasia Ursu și Andrei Ioniță trebuie să-și continue evoluția în cadrul Galelor LIVE, în părul Anastasiei și-a făcut apariția o nouă culoare! Frumoasa basarabeancă mult mai focoasă după ce un grup format din cei mai buni stiliști din România s-au aventurat să-i schimbe lookul. Cum arată interpreta în prezent, dar și ce ne-a mărturisit despre această provocare, aflați mai jos.

După evoluția Anastasiei în cadrul ediției de vineri seară a show-ului, podoaba sa capilară a căpătat o cu totul altă imagine.

page

Publicul din România a savurat acest look în această dimineață, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde Delia Matache, Anastasia Ursu, Andrei Ioniță si Alex Vasilache au jucat tenis de masă la dublu, în același tricou!

„Așa sunt regulile proiectului. Odată ce am intrat cu toții în casa X factor, a urmat etapa de schimbare de look. Au lucrat cu noi cei mai vestiți stiliști din România.

Delia a fost de acord cu această schimbare radicală de înfățișare.

Procesul a durat 6-7 ore, iar venind acasă, nu m-am recunoscut în oglindă!

A fost un șoc pentru mine. Nu puteam să mă obișnuiesc cu această freză și noua culoare, nuuuuuu! Chiar a fost o etapă foarte grea pentru mine, deși toți colegii mă încurajau că arăt bine și sunt mega-expresivă acum.

Am avut cea mai radicală transformare.

Acum mă simt bine cu noul hairstyle. Vineri, veți vedea cum au avut loc transformările!”, ne-a mărturisit frumoasa concurentă care are toate șansele să devină noul X Factor România.

Foto: Arhiva personală