În cadrul emisiunii O seară perfectă, stilista Xenia Bugneac vorbește despre tendințele în modă pentru primăvara-vară. Însă nu uita că stilul propriu ți-l faci tu și tendințele sunt pentru a te inspira.

Trendul anului 2023 este stofa cu tentă metalizată. Însă platformele încet, încet ies din modă. Pantofii stilletto  sunt o investiție și se potrivesc oricărei ținute.

Foto: Notorious Mag

Anul 2023 este al femeii șic. Designerii și-au propus să scoată în evidență feminitatea. Tot ce este transparent este în modă, precum top cropurile, sutienele sau corseturile purtate cu sacou deschis.

De asemenea, fashionista menționează că moda din anul 2023 reinventează tendințele din anii 2000, așadar panatalonii cu talie joasă sunt din nou în tendințe. O combinație perfectă ar fi blugii cu talie joasă și un crop top.

Foto: The Every Girl

Sfatul stilistei e ca femeile trebuie să aleagă ținuta în funcție de unde merg, contextul și timpul de afară.

De asemenea, stilista recomandă să nu purtăm fustele mini și ar trebui să optăm pentru fuste maxi sau medii, cu tăieturi. Dacă aveți totuși o fostă mini în garderoba o puteți combina cu un sacou. Însă fustele foarte scurte și plisate sunt un antitrend în sezonul primăvară-vară.

Dacă n u vrem o ținută kitsch, trebuie să renunțăm la tricourile cu imprimeuri ale personajelor din desene animate. Stilista accentuează că femeile după 30 de ani ar trebui să opteze pentru un stil minimalist și să renunțe la articolele vestimentare prea copilărești sau potrivite unei adolescente.

Chiar dacă culoarea verde este în tendințe, nu trebuie să avem o ținută doar în această culoare și trebuie să evităm verdele înțepător. Verdele trebuie să fie dozat, conform invitatei.

Sursa: Pure Wow

Dacă doriți haine de brand, sfatul stilistei e să investiți într-un articol vestimentar clasici, care nu va ieși din modă, precum little black dress.

Un alt articol vestimentar la care trebuie să renunțăm sunt blugii skinny, în special cei rupți, cu talie înaltă. Optați pentru blugii cu talie joasă sau medie, care sunt evazați.

Nu trebuie să ne conducem orbește după tendințe. dacă avem șolduri mai proeminente nu vom opta pentru pantalonii cu talie joasă. Cel mai mult ținem cont de particularitățile siluetei noastre.

 

 

Distribuie articolul: