Surorile Irina și Alina Negară sunt extrem de apropiate și seamănă enorm una cu alta. Ambele sunt roșcate, pistruiate și extrem de frumoase. 

Soția lui Adrian Ursu are o „rivală” pe măsură. Alina Negară este la fel de frumoasă ca sora sa mai mare, împărtășind aceleași trăsături fine ale feței, cu tot cu pistrui și păr roșcat. Acestea o transformă într-o adevărată găselniță pentru fotografi și agențiile de modă, care sunt mereu în căutarea frumuseții neobișnuite.

Surorile Negară sunt prietene apropiate și adoră să-și petreacă timpul liber împreună. Alina nu este doar mâna dreaptă în prepararea torturilor, cât și cea mai bună companie atunci când Irina Negară „evadează” din oraș.

Alina Negară este o tânără de 19 ani, care tocmai a absolvit Liceul teoretic Alexandru Ioan Cuza din Chișinău și, la fel ca și sora sa mai mare, este pasionată de călătorii și modă. Se pare că tânăra calcă ferm pe urmele Irinei, aceasta făcând deja primii pași în lumea modelingului.

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Adrian Ursu și Irina Negară se distrează din plin pe o plajă din Turcia! Cum s-au fotografiat îndrăgostiții (Foto)

Distribuie articolul: