Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, însoțitorii de bord ai Air Moldova vor celebra sărbătoarea alături de pasageri, într-un mod special. Pentru al 3-lea an consecutiv, compania anunță că însoțitoarele de bord vor purta, în schimbul uniformelor, costume naționale, iar pasagerii vor avea parte la zbor de multe surprize plăcute.

Compania a făcut deja o tradiție din acest mod de a sărbători independența: să întîmpine festiv pasagerii la bord, să-i servească pe toți cu vin și plăcinte din veselă tradițională. Fiecare pasager de la bordul aeronavelor va fi surprins cu un mesaj de felicitare la locul din avion, acesta fiind imprimat pe tetierele de pe fotolii, iar fiecare copil va primi câte un cadou special, se menționează într-un comunicat Air Moldova.

„Este deja o tradiţie de Ziua Independenţei să vă întâmpinăm la cursele Air Moldova  în cel mai special mod. Portul popular moldovenesc va fi ţinuta însoţitoarelor de bord, iar plăcintele şi vinul vor fi servite ca să  vă  reamintească de patrie oriunde v-ați afla. Cu cele mai calde urări de bine, La mulţi ani!”, menționează reprezentanții companiei.

Independența o facem noi. Felicitări tuturor cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova!