Bebelușui care a fost găsit pe data de 23 ianuarie în scara unui bloc din capitală, acum este într-o stare normală. Acesta a fost internat îm cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1, iar acum acesta se află sub supravegherea medicilor.

Pe data de 23 ianuarie, în jurul orei 20:00, în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1 a fost internat un bebeluș de sex masculin, cu masa 3180 grame, care a fost găsit întru-un bloc din sectorul Buiucani. Acesta a fost adus de către serviciul AMU Buiucani, însoțit de către forțele de ordine, scrie Jurnal.md.

Nou-născutul la internare era în stare satisfăcătoare, la moment este stabil, alimentat artificial și se află sub supravegherea personalului medical.

În urma examinărilor se presupune că copilul nu are nici o lună de la naștere, ceea ce coincide și cu cele indicate pe biletul lăsat lângă copil”, informează responsabilii de la IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1

Amintim că la data de 23 ianuarie, poliția a fost alertată la ora 18:42 de locatarii blocului, unde a fost abandonat bebelușul.

Potrivit Ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, micuțul era într-un cărucior, iar alături era lăsat un bilețel cu data nașterii acestuia.

 

Distribuie articolul: